acemianne__ Oğlum 37 günlük ve sürekli ıkınıyor. Uykusunda,emerken...🤦🏼♀️🤦🏼♀️ rahat uyuyamadığı ve ememedigi için de hırçınlaşıyor. 3 doktora da sordum normal dediler ama sürekli olması,bebeğimi huzursuz etmesi canımı sıkıyor ve elimden bir şey gelmiyor 😪😪
acemianne__ [bilinmeyen] evet gazlı bir bebek sab simplex kullanıyoruz kısmen iyi geliyor. Cesaret edemiyorum kimyon ve rezene tavsiye eden oldu ama küçücük bebeğe verilir mi ki😑😵
Rabiays acemianne__ öyle canım öyle canından can gidiyor çok zorlanırsa kimyon çayı yapıo içir bide altına gece yatarken sıcak su torbası kıy canım ben öyle yapıyorum hala sıcak olduğu için rahatlıkla yapıyor
acemianne__ Rabiays karnına kiraz çekirdeği yastığını isitip koyuyorum.Kimyonu tavisye eden oldu ama cesaret edemedim,eşim o tarz şeylere karşı biraz ondan dolayı da veremedim ama sürekli ikinmasi rahatsız edici.Gecsin istiyorum😑
Rabiays acemianne__ Ya o kiraz çekirdeği kemerinin hiç faydası yok canım ya sen su torbası dene ben hiç bi şekilde gaz ilacı yada başka bitkisel kullanmadım kimyon çayı dışında onuda çok böyle kızarırsa falan verdim ne o alıştı ne ben rahatlatıyor canım sen iç eğer bebeğe vermiyorsan
Buse01 Bende burda bekleyim benim bebeğim de 24 günlük ıkınıyor yüzü kızarıyor ayaklarını karnına çekiyor ıglıyor resmen kimyon kaynatıp bir kaşık verecem ama küçük bir şey olur mu diye veremiyorum