Canselguler Kızlar bebegım sureklı emerse dohuyo ama ben cok yoruluyorum ve surum azalıyor oda ıatefıgı gibi gelmiyor sanırım mama aldım aptamıl 1 Aca nasıl kullanırım hepsini ıctı 1 olcek yaptım bilenler ayrıntılı anlatır isiniz
Sunasenel Canselguler 3 aylık bebeğiniz 1 ölçek doyurmaz her 30 cc ye 1 ölçek koyabiliyorsunuz bebeğiniz 90 ile 120 cc arası mamayı rahatlıkla içebilir 1 ölçek az onun için
Minikpandailay Canselguler ben sadece mama veriyorum sütum kesildiği için 2ay 27 gunluguz üç aylık olmak uzereyiz. Üç dört bazen geceleri beş saati bulduğu oluyor 120 CC veriyorum 4 ölçek
Minikpandailay Canselguler bak sana kolaylik 🌸 ilk önce içme suyunu kaynat güzelce cam bir kaba al. Daha sonra kaynamış su ile kaynamış soğumuş suyu ilistir. Bebeğinin ağzını yakmayacak şekilde bileğine damlar kontrol et. İlk önce ılık suyu hazırla sonra mama olcrklerini kat. Her zaman suyu kaynatıp soğumasını beklersek çok uzun süre oluyot ben boyle yapmakta buldum çözümü
Minikpandailay Canım üç aylık 90 veya 120 CC kadar ile doyar. Bunun için de her 30 CC ye 1 ölçek katmalisin . Yani 90 ccye 3 olcek, 120cc ye 4 ölçek gibi
Canselguler Sunasenel yani hazırlanmasını zor yaptım anlamadım bir turlu soyle yaptım 30 mi suyu kaynatın 10 dakika hafif sogudu bıbereona koydum sonra calkaladım İnternet ten bakarak yaptım ıctı daha da ıcerdı ama yetti diye dusundum
Sunasenel Canselguler Ben suyu kaynatıp içebileceği sıcaklıkta termosa koyuyor daha kolay oluyor ve mama kutu larının üzerinde nasıl yapman gerektiği kaç ölçek koymanız gerektiği yazıyor 😀