zeynominiik BuseveMinigi tansiyon aleti ile anlayanlar varmış burda okumuştum bi kaç kişide. Dalga geçmek maksatlı yazmıyorum ciddi anlamda tansiyonla gebelik anlaşılıyormuş nabızdan.
Mom14 BuseveMinigi şu çamaşır suyu bilmemne şeyleri hep yalan arkadaşımla yapmıştık ikimizin de aynı olmuştu ben hamile olmama rağmen en iyisi test 🤣
Minikcivcivim BuseveMinigi internetten bakarsanız karşınıza bir çok yöntem çıkar amma velakin hepsi yalan yanlış sonuçlar verir. En sağlıklısı test alana dek beklemek 😅
BuseveMinigi zeynominiik geçen bi postta okumuştum ama tansiyon aletim yok 🙁 internette çamaşır suyu gördüm ama bilemedim 🤷🏻♀️
UzaydakiOksijen BuseveMinigi 2 gün önce yaptım alakası yok bildiğin köpürdü etti pozitif olunca öyle oluyormuş, dayanamadım eşime nöbetçi eczaneden test aldırdım o panikle, negatif. Tutmuyor yani test alın sabah en iyisi
BuseveMinigi Minikcivcivim tabii biliyorum yarın ilk iş alacağım bi sorayım dedim deneyimleyen var mı😬
BuseveMinigi Goktugmom_ eşim korunuyor. Evet 5 gün geciktim. Bir de kolay kolay başım dönmez bu akşam birden başım döndü. Ama doğum yaptığımdan beri genelde 10 gün gecikiyorum da ama yinede korkuyorum.
Puki BuseveMinigi çamaşır suyuna işe köpürüyorsa hamilesin 🤣 ben yapmıştım doğru çıktı hemde çok yeni gebelik 4 haftalık yoktum
zeynominiik Her yaptığınız şeyde yüzde elli şansınız var zaten yapmayın Allah aşkına çamaşır suyu maden suyu bilmem ne. Bunlar hurafe şeyler. İçlerinde asit ya da gaz olduğu için illa ki köpürecekler. İnanmayın böyle saçmalıklara.