SevgiDemir 2 aylık bebeğim var 2 gündür sadece kucağımda uyuyor yerine yatırır yatırmaz uyanıyor hemen çok uykusuz ve yorgunum ne yapmalıyım 🥱🥱
Ssultannn SevgiDemir canım tavsiyem kucakta uyuyor diye öyle uyutmaya devam etmemen bir iki istemeyecektir beşiğinde ama alışacak kucakta uyusun beşiğine yatırıyım diye devam edersen hep öyle gider
ozgcobaan SevgiDemir bizimkide öyle 54 günlüğüz bizde uykuya direniyor gündüz gecede benimle uyuyor oda ben uyuyunca. Gündüz emerken dalsa bile yerine yatırınca benimkide uyanıyor. Gecici bir durum diye düşünüyorum
Selen21 SevgiDemir benimde öyleydi canım uyuduktan sonra reflü yatağına koyuyordum çok ağlıyordu uyanıyordu bende çareyi yüz üstü yatırmakta buldum öyle uyuyo istersen yanınada senin kokun olan bi tişört koy öyle uyusun
SevgiDemir Ssultannn 2 gündür böyle uyur uyumaz yatırıyorum ama hemen uyanıyor çok uykusuz kıyamıyorum bu sefer🥴😔
SevgiDemir Selen21 canım aynı şekilde reflü yatağında yatmadı benimde yüz üstü yatırdım hep ama 2 gündür yüz. Üstü de uyumuyo 🙄
Selen21 SevgiDemir o zaman büyüme atağında olabilir canım ozamanlarda böyle çok inatçı oluyorlar ve çok ağlıyorlar