Senanurunannesi Merhaba hanımlar emzirme döneminde tırnak batması yaşayan var mı yada çektiren doğum yapalı 2,5 ay oldu doğumdan sonra oldu ve halen daha devam ediyor sizlerde olduysa nasıl geçirdiniz veya çektirdiniz mi ve o sırada emzirdiniz mi
Tospagam Senanurunannesi ben Hamilelikte düzgün kesemedigim için olmuştu şöyle hallettim biraz acılı oluyor ama ben kurtuldum batan kisimi kaldırıp icine küçük bir pamuk parçası koyun sık sık değiştirin pamuğu tırnak etten çıkıp uzayınca rahatlarsiniz
peri123 Senanurunannesi benim de bebeğim 3 aylık ben de bebekle uğraşırken dikkat edemedim ( benim kendimi bildim bileli batar biraz acı hissettim mi hemen keserim geçer) dikkat edemediğim için ayak baş parmaklarım iltihap olmuştu. Uğraşa uğraşa hallettim ama sol baş parmağımın dış kısmını çözemedim. İltihap kurutucu ilaç kullandım tam geçti dedim gene iltihap oldu. En son dayanamayıp genel cerraha gittim 3 gün önce dedi 10 dk da burda yaparım. Çok korka korka hayır derken bir anda tamam dedim ve yaptı. Tırnağın yarısını almış ben bakamadım yaparken eşimin dediğine göre et kesip kazıyıp bir şeyler yapmış ve dikiş atmış. Doktorun iddiası tekrarlamayacak ama bir çok yorum okudum tekrarlayası varsa tekrarlıyormuş. Hatta babamlara ben böyle bir şey yaptım dediğimde keşke ılık suda bekletip yumuşadığında kesseydin operasyona gerek kalmazdı dediler. Biraz çetrefilli bir durum😔 Bakalım pazar akşamı dikiş aldırmaya gidicem nasıl olucak ben de bilmiyorum😔 bana ağrı kesici ve antibiyotik verdi. İlk iki gün ağrı kesiciyi kullandım ama şuan bıraktım. Antibiyotiğe 5 gün devam. Doktor emzirebilirsin dedi. Emzirmekten başka çarem yoktu maalesef 😔