Meltemeymen34 Merhaba kızlar dün bebeğime 2. Ay aşısı yaptılar 3 tane dünden beri acayip şekilde nefesi kesilircesine aglıyor mama içmiyor ishal oldu bide aranzda böyle olan varmı kafayı yiyecem açlıktan ölecek yavrum 😔
Nuryalcndag Meltemeymen34 benim büyük kizim da öyle olmuştu şimdi net hatırlamıyorum ama ne zaman duzeldigini aynı ishal oldu ama ishal 3.gun gecti çok ağladı şimdi küçüğünun 2.ay aşısı geliyor korkuyom valla,sen gene de 3 günden fazla sürerse doktora götür.
Fatmaonsekiz Meltemeymen34 bende 3 gun once yaptirdim 2. Asisini ve şaşkınım suan benim oğlum normalde cok huysuz ağlar ama asidan sonra ve ertesi gun asiri yorgunluk uyku hali vardi sanki cocuk hasta gibiydi ağlamadi bile hic aglamaya hali yoktu gibu. Bu sabahta ayni durumda olursa dr a götürecektim şükür bu sabah eski haline dondu enerjisi geri geldi
gizemylmz Meltemeymen34 çarşamba günü de ben getirdim canım 1 tane kolundan 2 tane de bacağından yaptılar Ateşi olmadı ama biraz huzursuzda şimdi daha iyi
Ruzgarbaby Bulutsmom Evet bana gelmeden yarım saat önce ver dedi verdim aşıdan 6 saat sonra tekrar verdim sonra 2 gün de günde bi çay kaşığı verdim rahat ateşsiz atlattık
Meltemeymen34 Nuryalcndag mahvoldu çocuğum ya deli gibi aglıyor karnı gurulduyo mama içmiyor çok zor ya ne bnde ne onda hal kalmadı artık 😔
Elifyazel Bızde olduk geçen aşı bızımkıne calpol pek fayda etmedı tyhol. Neydı adı aklıma gelmedı oda aynı bebek surubu o etkı ettı bızde agrı yada ateş olmadı
Nuryalcndag Fatmaonsekiz evet buda oluyor bazı asilarda buda oldu bizde normalden fazla uyudu halsiz gibi baktı sersemlesmisti
SevgininSezaisi Ruzgarbaby Bizdede ishal oldu ateşlenme fazla olmadı o gece sadece bir çay kaşığı calpol verdik o kadar ama sonrasi huysuzluk ağlama krizleri kakada mukus sürekli kucakta olma isteği o sakin sessiz çocuk gitti diyebilirim huyu suyu değişti biraz zor atlatıyoruz 🤷♀️🤷♀️
SevgininSezaisi Ruzgarbaby Atesi yükselirse verirsiniz deyince hemşire yükselecek gibi oldu verdik bi kaşık geçti atesi ilk çocuk ve tecrübesizlik işte 😔
Ruzgarbaby SevgininSezaisi Benimde ilk cocuk canım ama yeğenlerim den tecrübeliyim 😂 Bende korktum önlemi dedim önceden alıyım aslında cünkü calpol rahatlatıyor
ayca23 SevgininSezaisi bizim doktor kesinlikle vermeyin aşıdaki ateş normaldir zaten vücut savaşsın diye yapılıyor aşı dedi bizde pazartesi yaptıracağız şu an çok korkuyorm inş çok ateşi olmaz
SevgininSezaisi Ruzgarbaby ne güzel keşke bende korkmayıp ilaçtan verseymisim 😔 Hiç bilemedik ki ateş yoksa ilaç vermeye gerek yok mantığı vardı işte 🤦♀️