Ikizzannesi20 Merhaba annişler 😊 benim ikizlerim 6 aylik oldular . Kulaklarini deldirmek istiyorum ama ne zman deldirecegimi bilmiyorum . Siz kizlarinizin kulaklarini ne zman deldirdiniz 🤗☺
Ssultannn Ikizzannesi20 valla ben 3 4 yaşından önce deldirmeyi düşünmüyorum 😌 bende çok seviyorum bebeklerde küpeyi ama daha anlamıyo ya tutup çeker falan diye korkuyorum 🙄
Hohomoromu Ikizzannesi20 4 yaşında deldirmedim 😊 ama istediğiniz zamn delsirebilirsnz 2 -3 aylıkken bile deldiren var bence çocuğun tercihine bırakılmalı diye düşünüyorum aklı ermeye basladiginda kendisi ister ya da istemez biz annelere şirin görüncek diye çocuğa eziyet etmenin anlamı olmadığını düşünüyorum bana eziyet geliyor 😊
Ebru-isil Ikizzannesi20 ben kendi büyüyüp isterse o zaman yaptırmayı düşünüyorum.Bebeklere yakışmıyor benim fikrimce.
Kozaannesi Ikizzannesi20 merhaba benim kızım 5aylik . Ve kulaklarını deldirmeyi düşünmüyorum,tercih meselesi siz seviyor istiyor olabilirsiniz. Benim fikrim kendi ilerde isterse eğer deldirsin
AAselinannesiii 11 aylıkken deldirdim çokta güzel oldu küçükken deldirmek daha iyi büyükken daha çok bilinçli oluyorlar ve korku yaşarlar ☺
alisinasmom İlerde kendisi deldirmek isterse deldirsin. Bebeklere hiç yakışmıyor. Ayrıca o ağrıya ben bile dayanamıyorum bebek nasıl dayansın. Şahsi fikrim bu şekilde 😕
kutsaltiramisu Kızım 13 aylık ben fe deldirmek istiyordum fakat ortalık virüs kaynarken maalesef vazgeçtim 👎🏻
3b1f Benim kızım şuan 8 yaşında ben 5 aylik deldırmıştım hiçte anlamadı iyiki delinmiş anne şimdi acır yatıramam dio mesela