Busraata Oglum 37günlük Kolik bir bebek ,nasıl baş ediyorsunuz sürekli kucagimda belki 3 4saat kucagimda uyuyana kadar ağlamasını geçtim kucagimda sallamaktan kollarım koptu gaz masaji ,beyaz gürültü, bebek arabası hic biri işe yaramıyor 🤦ne yapabilirim
Agg0207 Busraata gaz damlasi kullaniyor musun canin kizimda asiri gazliydi bebekken sap simplex cok iyi geldi bize
Prensinannesii Busraata valla zar zor baş ediyorum müzik bazen işe yarıyor o kadar 😔ayakta emzirmekren kollarım ağrıyor
Fatmanurrr23 Busraata bizde 40 günlüğüz bugün inşallah çözümü buldum asla susmayan sürekli meme kucak isteyen bi bebem vardı bugün kehribar kolye taktım 10 dk sonra rahatladı şuan uyuyor 😍
Nadireyamac Busraata Olmuyor canım olmuyor ne yaparsan yap en fazla arabayla gezersen sakinleşir o da belki
Busraata Agg0207 maxbiotic kullaniyorum iyi geliyor surekli gaz çıkarıyor ama sorun gaz mi sadece gaz ilaci kullandim bu daha iyi geldi😑
Mhrfts2019 Gaz damlası kira çekirdeği masaj siz beslenmenize çok dikkat etmelisiniz gaz yapan yiyecekler yemeyin . Sıcak tutun hamakta sallayın en iyisi . Biz 5 ay çektik valla
Busraata Mhrfts2019 hepsini yapiyorum dikkat ediyorum neler denedim deniyorum sadece kucak ya da sallanmak istiyor beşikte de salliyorum durmuyor
Busraata Mhrfts2019 hamak ne kullaniyorsunuz tavandan asılı mi yoksa tasinabilirmi bende düşündüm onu aslında bilmiyorum
Nadireyamac Busraata bizde de kolik mi bilmiyorum saatli değil ama sancısı hep var uyumuyor sürekli ağlıyor
Busraata Nadireyamac valla dr kolik bir bebek dedi bnde bayadr arastiriyordum kolik bebekleri ayaklarını sürekli karnına cekiyor elleri yumruk yapiyor felan dedi ne bilim nedir bi caresi yok 3aya kadar sürer dedi 🤦
Elizmihra Nadireyamac ben de 3 aya gecer diye umut etmistim suan uc bucuk aylik hâlâ var umarim gecer sizin üc ayda :) ben de artk altinci ayi bekliorum )
Derencik Biz de iki ay çektik kolik sancısını. Gaz damlaları denedik ama işe yaramadı. En son bir arkadaşımın önerisi ile Biogaia damla aldım ve emzik kullanmaya alıştırdım. Bağırsak düzenleyici bir damla hiç bir yan etkisi de bulunmuyor. Deneyin derim. Üçüncü günde sancımız tamamen gitti kendi kakasını yapmaya başladı. Önceden feryat figan ağlardı. Çoğu zaman ben de kızımla birlikte ağlardım ona çare bulamadığım düşüncesi ile. Allah yardımcınız olsun.
Busraata Derencik biogaia dr verdi ama şuan piyasada yokmuş depolarda da yok o yüzden maxbiotic kullanmamızı söyledi doktoru amin insallah,bu ilacda ayni etkiyi gösteriyor sanki 2gundur kaka yapamiyor bakalm ne olacak