Organiktavuk bize göre çok büyüksün be balım😁 tavsiye veremiyorum o yüzden, umarım aradıklarını bulursun. Ben gökçe için minika goya üyeyim. Belki bunu düşünenilirsin. Her ay bir dergi geliyor. Ayrıca timaş yayınlarının düt düt, çuf çuf, zıp zıp, puf puf, masal roketi , pof pof Ve cup cup isimli kalın ve resimli masal kitapları var onların resimlerini gökçe seviyor bende masal okuyorum. Birde yine timaşın ince tek masallık kitapları var onlardaörneğin arkadaşlık, anne sözü dinleme, dostluk, yalan söylememe vs temalı.
birde adım adım seti vardı ama pahalı geldi iptal ettik. Bardabas çocuk eğitim kutuları falan var . Marsık yayınlarının anne ve çocuk ev okulu kitabı bar içinde etkinlikler var. Birde doğan egmontun bay ve bayan serilerinin tamamı var mesela. Hareketli kitaplardan da
tekerlekler iş başında serisi
Oynar gözlü kitaplar serisi
Arkadaşlar ormanı,okyanus yolculuğu, bak burada kim var, merhaba çiftlik var.
bizim kitaplığımız bu kadar, birçoğuda vardır sende eminim. Ama ayına uygun mu değilmi istersen sen araştır kuzum. Ben gökçeye göre araştırıp aldığım için 22 ay ile uyumlu hangisi veya senin bebişin severmi bilmiyorım☺️