Atomkarinca Dilek24 Evet inek sütü proteini içerir normal mamaların içeriğide aynıdır keçi sütlü olanıda vardı mamaların alerjik kızım ordan biliyorum normal kaşık maması devam sütü kullanamiyoruz
Dilek24 Atomkarinca öyle mi.formul mamalarda dami inek sütü var yeni öğrendim ben keçi sütü sanıyodum biz sma kullanıyoruz
Atomkarinca Dilek24 golden goat yazılışı doğru mu bilmiyorum o keçi sütlü diğerlerinde inek sütü proteini var
Atomkarinca Dilek24 bakın formül süt ama içinde inek sütü proteini var normal devam sütleri emziremeyen yada sütü yetmeyen annelerin kullandığı mamalarda da inek sütü proteini var direk inek sütü gibi düsünmeyin işlenmiş bebeğin sindirebilice şekilde
Atomkarinca Dilek24 neden takıldınız inek sütü olayına önce onu anlayalım ona göre sorunuza cvp arayalım mesela ben dedim alerjimiz var normal devam sütü sütlü kaşık mamaları kullanamıyoruz özel alerji maması ve sütsüz kaşık maması kullanabiliyoruz
Tal-es-mev Ben doktoruma geceleri kaşık maması veriyorum dediğimde irmik nişasta sütle mama yapıp onuda verebilirsin dedi ama henüz 9 aylık süt vermiyorum dediğimde verdiğin mamanın icindede süt var 9 aylık olmuş verebilirsin demişti