Efy Merhaba herkese bebekleriniz kaç saat aralıklarıyla uyuyor acaba ? Birde erken yatırmaya nasıl alıştırdınız ? Kızım 12 den önce uyumuyor 🤦🏻♀️
busra37 Efy gece erken yatmak mı hayal olduu 😀 geçen gece 10.30da yatırmaya kalktıım o sinirlendi ben sinirlendim ağladı ağladııı en son 11.30dan sonra dışarı çıktık 1saat sonra dışarda anca uyudu 😀 kızım hiç bi zaman benim istediğim saatte uyumadı bebekken bile o yüzden çözümüm yok maalesef. Bide öğlen uykusuna geç yatıyo bu aralar onunda etkisi var tabi. Sizinki kaçta yatıyo öğlen uykusına
nrtn1234 Efy gün içinde tek uykuya düşürerek daha erken uyumasını sağladım ben, sizinkisi 2 uyku mu uyuyor?
Eminos Efy 19,5 aylik sabah 7,5-8 arasi kalkiyor 1. uyku 11:30 civari yatar 13 de kalkar 2.uyku 16:30 da yatar 6 gibi kalkar gece uykusu 10-10:30 gibi yatar emzirerek uyutuyorum gece beslenmesi yoo duzenimiz bu sekilde
Efy busra37 ya 12 de yatınca sabah 11 de uyanıyor öğlende 3 gibi yatıp 4:30 gibi uyanıyor aslında gece güzel uyuyor ama en azından 10 da uyusa ona bile razıyım
busra37 Efy maşaAllah. benim kızım 11.30da uyuyo sabahta 10olmadan kalkar bazen daha erken geceleride en az 2defa mutlaka kalkar
Efy nrtn1234 tek uyku bazen geç kalkınca onuda uyumuyor ama farketmiyor kurulu saat gibi erkende uyansa öğlen uyumasada aynı 12 den önce uyumuyor
Omurbuglem busra37 aksam 10 da yatar gece 3 kere kesin uyanır fazlası vardır sabahta 8 ayakta üstelik 28 aylık🤷♀️
Efy Mom091 😀 bana hiç zaman kalmıyor eşimle oturup sohbet etmeyi özledim kızımla yatıp kızımla kalkıyoruz
Efy Eminos maşallah ya hemde gündüz 2 kere uyuyor bende bi kaç gün sabah 8 de uyandırmayı deneyim diyorum belki faydasını görürüm
Betusmom Eminos Benim oğlumda 20 aylık ve düzenimiz sizinle birebir aynı. Bende erken kalkmasından şikayetçiyim🤦🏼♀️ Kurulu saat gibi 8′i hiç geçmez kalkması😂
nxy2008 Sabahları kendiniz erken kaldırmayı debeyebilirsiniz hergün 8 de uyanırsa bi süre sonra gece uykusuna da erken yatocaktır. Bir de öğlen uyku saatini en geç saat 3te uyanıcak şekilde ayarlayın. Biraz sabırla rayına girecektir diye düşünüyorum.
Efy nxy2008 aynen bende öyle düşünüyorum sabah 8 gibi uyandırmayı bi iki gün deneyim bakalım inşallah faydasını görürüz
Eminos Efy ama sabah erken kalktigi icin dayanamaz aksam da cok erken 9 da filan yatirmiyorum hani belki oyle yapsam tek uyku olur ben dogdu dogali hic uyandirmadim bebegimi kesinlikle uyandirilmayi sevmem yenidogan doneminde filan da ackti uyansin emsin demedim hic
Eminos Betusmom cocuk gune erken basliyor iste ben zaten sabah namazdan sonra uyumam zaten 7 de uyanirim hergun elhamdulillah
Masal_m Efy 19aylık şuan gece 9:30 en geç 10da uyur 10u geçtiği nadir. Sabah 8/ 8:30 arası uyanır gündüz de 1saat uyuyor bu şekilde. Biz tek uykuya düşeli çok oldu gündüzleri 😊
Masal_m Efy inşallah 🙏🏻 Tabi bizim de sorunumuz gece o kadar çok emmek için kalkıyor ki ne yapsam da çözemedim bu işi🤷🏻♀️
Gamzeren13 Efy oğlum 17 aylık her gece 10/10:30 arası uykuya geçiş yaparız uykusu gelince direk elimden tutarak odasına götürür emerek ve sonrasında ayakta sallanarak uyur gecede 2 kere kalkar emer yada sallarım tekrar uyur sabahta düzenli 7/ 7:30 kalkışımız gündüz uykusu 2 kere yapıyor
Tuba Efy Oğlum 10 aylık olduğundan beri gündüz 1-2,5 arası öğle uykusuna yatıyor akşamda 9da gece uykusuna yatıyor, şuan 21 aylık☺️