Pinareslem 2 ay 19 günlük bebeğim var sürekli evde gezdirmemi istiyor ve çoğu zaman işleri kalıyor benimde kahvaltı bile zor yapıyorum bende kanguru almayı düşünüyorum daha rahat ederim diye kullanıp memnun kaldığınız kanguru var mı ?
Pinareslem Pinareslem Kalça çıkıklığına da iyi geliyormuş galiba kanguru o yüzden bilemedim hangisi iyi olur
Dk72 Pinareslem benim kızım da böyle bende çogu zaman kahvaltı bile yapamıyorum eşim ya da annem olmazsa
Ediseymenatay Pinareslem sevi bebenin kullanıyorum ben de sürekli üzerimde nerdeyse bı uzvum oldu resmen benim bebeğim de sürekli kucağımda ak istiyor asla yerinde yatmıyor gündüz hep kucak m pozisyonunda olduğu için 5-15kg Yenidoğan dan itibaren kullanılıyor çok rahat 140 liraya almıştım
Dk72 Pinareslem sizin işiniz çok daha zor Allah kolaylık versin🙏güzel bir Kanguru olursa bende almak istiyorum burada yorumları bekleyeyim bende
Pinareslem Ediseymenatay Çok teşekkür ederim😊 kalça da sorun var çift bez kullanıyorum da o yüzden de bilemedim hangisi iyi olur sorayım dedim
Ediseymenatay Pinareslem bildiğim kadarıyla olur kalça çıkığı olan bebise de çünkü m pozisyonunda duruyor kalça çıkığında da bu şekilde durması isteniyor bacaklar ayrı m pozisyonunda ama yine de bir doktorunuzla görüşün belki Medical kangurular vardır
mermik Ben mamadus kullanıyorum 2.aydan beri. Doktora sordum sıkıntı olur mu diye bacakların açık durmasını istiyoruz zaten zararı değil yararı olur doğru kullanılan kangurunun dedi. Mamadustan da aşırı memnunum.
Cereny Solomombaby kullanıyorum çok memnunum 3 aya kadar yenidoğan aparatıyla kullanılıyor çok güzel 👍
Minikum Pinareslem mrb kanguru hakkında bi tecrübem yok ama benimde bebeğim 2 ay 18 günlük oyun halısı edinin bence bir tane çok ilgisini çekiyor ben 2-3 haftadır kullanıyorum şu ayak kısmında piyanolu olandan baya oyalıyor onu gelişimini de etkiliyor bence önce ilk zamanlar oyuncaklara uzanmaya çalışıyordu şimdi onlara vuruyor tutuyor. Karnını doyurup altı da temizse bırakıyorum halıya kahvaltımı yapıyorum ufak tefek işlerimi hallediyorum o ordayken