iremdemir06 Kaçıncı ayda tadımlara başladınız? tadımlar uzun sürüyor diye 4 veya 5. Ayda başlamak istiyorum sizce doğru mu fikirlerinizi merak ediyorum 🤔
Serapylmz36 iremdemir06 biz tam 4 ayı bitirdik. Kilo almıyor diye doktorumuz kaşık mama önerdi biz yavaş yavaş başladık yani :)
Bebek2020 iremdemir06 kızım 4 ay 18 günlük. Ben bir hafta önce başladım ama tadımlık olarak veriyorum. Bende başlangıçta mememi rahatlatmak için veriyordum şimdi kızım kendi de istiyor ağzının boş kalmasını istemiyor 😅😅
Ebru-isil iremdemir06 6.ayda başladım yogurt,bal kabağı,patates,havuç,yogurt çorbası denedim.6-7 tadım ayları diye biliyorum
iremdemir06 Serapylmz36 kızımın kilo alımı iyi fakat sabahtan akşama kadar emmek istiyor ne kadar çok emerse süt o kadar çok olur ama bende beslenemiyorum sütüm azalıyor bende başlamak istiyorum bakalım 😄
Serapylmz36 iremdemir06 istersen kaşık mamalardan başla 4. Aydan itibaren olanlar var. Sakıncası yok onların. Ama ek gıda için erken bence de. Çünkü patates havuç vs onların püresi de olsa övütmes zor olabilir bagırsak açısından
iremdemir06 Ebru-isil doktor 5. Ayda 3 gün kuralına uyarak tadımlara başla demişti burda da sormak istedim ☺️
Snmtt iremdemir06 hazırsa ek gıdaya başlayın bence çok geç başlayınca iştahları olmuyor çok anne sütüne çok alıştıkları için.
Deletedmom14 iremdemir06 5.ayda başladım. 3 gun kuralına uymadım. Teker teker verdim sebzeleri ama herşeyi bi anda değil. Gözlemleyerek devam ettik.6 ay 20 günlük şuan .gun de 2 öğün devam ediyoruz .7 den sonra kahvaltıya da baslaticam
iremdemir06 Deletedmom14 aslında 3 gün uzun bir süre ama ben korkuyorum alerji yaparsa hangisi olduğunu bilemezsem diye