Merhaba. Benim hastalıkta 7. Günüm. Bebeğim ve eşimde sıkıntı yok. Maskeyle dolaşıyorum. Odanı ayır dediler ama evin annesi odasını ayırsa nasıl ayıracak değil mi? İlk önce korkmayın. Ağır ve ağrılı grip şeklinde atlatıyorum. Eşimle yatakları ayırdık ama kızım yanımda beşiğinde uyuyor. Uyurken sırtımı dönüp uyumaya çalışıyorum ve ağzımda yine maske var. Elimden geldiğince kucağıma almamaya çalışıyorum. Nefesimi üzerine vermemeye çalışıyorum. 2 gece bebeğim huzursuzlandı çığlıklarla uyandı. Sanırım ona da geçti ama şimdi iyileşti. Gülüyor eğleniyor gece uykusu güzel. Ben ilaç kullanmadım emzirdiğim için. Ağrılarımda parol içebileceğim söylendi ama 1 kere içtim. Bol bol c vitamini yemeye çalışıyorum. Zencefil bal limon karışımı içmeye çalışıyorum. İş yapacağımda eldiven kullanıyorum. Eşim ev işlerine çok bakamıyor,işlerini evden devam ettiriyor ama çocuğa bakar mısın dediğimde ilgileniyor Allah razı olsun.. ne kadar ayakta geçirmeye niyet edip gayret ederseniz o kadar güçlü olursunuz. Unutmayın biz anneyiz🌹