Biryigitanasi aslında şöyle süpürge yine süpürürken bi harita çıkarıyor ve bunu bi öğrenme olarak kullanıyor fakat çıkan haritayı kaydetme özelliği yok. Yani süz uygulama üzerinden git mutfağı süpür yada şurada sanal duvar olsun burayı süpürme diyemiyorsunuz. Ama her düşürdüğünde harita yenileniyor haliyle. Ama diğerleri kadar akıllı bi alet değil. Benim ki evde bi yer var sürekli gidip aynı yere takılıyor.
diğerlerini kullanmadığım için bunu almazdım yada kesin yine bunu alırdım gibi bi kıyaslama yapamam. Bu süpürgeyi baya uygun bulduğum için almıştım yoksa bende pro modelini düşünüyordum ilk alırken.
ama şu an çekiş olarak ve silme olarak bana fazlasıyla yetiyor. Hergün aynı saatte çıkıp evi süpürüyor, akşam eve geldiğimde ev hep temiz oluyor. Akşamları da yemekten sonra mutfağa bırakıyoruz , herşeyi süpürüp çıkıyor. Haznesini boşaltırken çıkan toza inanamıyoruz ki normalde temizlik robotu kullanıyorduk. Şimdi ayda bir sadece dip köşeyi çekiyoruz
benim genel yorumunum en aptalından da olsa bi an önce robot süpürge alınmalı. Hayatımızı kolaylaştırıyor