Ahsen25 ikimelek kecisutlu mama dimi onu bulmk cok zor ya stok ypckdn yada herhafta fellik fellik ariycksn
Crayzz ikimelek canım bizde arıyoruz ne yazık ki yok eczacının dediğine göre çoğu mama markasıda yokmuş şuan
Mom626363 Bi arkdsim daha baya aramisti 2 numara hicbiyerde yok diye ama buldu ona sorup size dönus yapicam ins
Mom626363 Suanda e bebekde net uzerinden bakarsaniz bulunuyor Yurt disindan geldigi icin gümrükte takili kaliyomus bazen ama artik yerlisinide üreticeklermis her eczaneye yavas yavas dagitim oluyormus ama biz simdilik ebebekten stok yapin isterseniz
ikimelek Mom626363 teşekkür ederim stok yapmıştım bitti hepsi kaç haftadır mağazalara baktım bulamadım net üzerinden gördüm ama mağazalarda yok nasıl gönderecekler diye düşünmüştüm
Ahsen25 ikimelek migrosta bulduk gecen hafta ozdilek vs eczane depolarinda yok yok ..migrostada tarihi yakin olanlar mecbur aldik
ikimelek Crayzz internette farmasanal diye bir sitede buldum çok hızlı geldi kargo 6 kutuyu 480 e aldım fiyat da uygun oradan alabilirsin