Mom0971 1 ay 13 gunluk bi yavrum var ve emziriyorum. Isterdim ki 2. Yavrumla arasi yakin olsun 5. Aydan sonra korunmayi birakmayi dusunuyordum fakat evladimi anne sutunden keyfi kesmek istemiyorum. yakin hamilelik geciripde emzirmeye devam edenler oldu mu? Birde emzirmenin ne gibi zarari olur ?
Sevimli Mom0971 özür dileyerek soruyorum anlayamadım 🤦♀️ 1 aylık bebeğiniz var tekrar mı hamilesiniz . Bu arada kimsenin de karışmaya hakkı yok sizin tercihiniz 😊
SeverusSnape Mom0971 tandem emzirme, bebek doğduktan sonra ikisini birden emzirmeye deniyor benim bildiğim. Doktorunuza danışmalısınız bu konuyu, hamileyken emzirmeyi yani. Doktorunuz gebelik açısından herhangi olumsuz bi şey görmezse tabii ki emzirebilirsiniz.
Deletedmom50 Mom0971 Yaji neyle karşılaşacağınızi bilmiyorsunuz riskli bir gebelik geçirirseniz evet emziremiyorsunuz ama.riskini, falan yoksa sorun olmuyor diye biliyorum
Baloglum93 Mom0971 eskiden hemileyken emzirmeyi önermiyorlar Dı ama artık değişti hamileyken de emzirebiliyorsunuz doğum yaptıktan sonrada ikisi birlikte emzirebiliyorsunuz
Mom0971 Bu arada ne bu acele diye sormayin kimisi pes pese cocuk yapmak ister kimiside araya 10 sene koyar tercih meselesi 😌
Pelin_Nil Hayir hic bir zarari yok tandem emzirme olarak geciyor arastirabilirsin. Yine de bir doktora danisarak emzirmen icini rahatlatir
Mom0971 Pelin_Nil tesekkur ederim. Cunku happymomda daha ben hamileyken sormustu biri ve aklimda kalmisti dusuge sebep oluyor diye bende bile bile yavrumu anne sutunden kesmek istemedim
Sehar Mom0971 ben 2 düşük yaşadım 3. Hamileliğimde kucağıma aldım şuan 10 aylık oğlum var 18 haftalık hamileyim doktorum 12. Haftaya kadar emzirebilir son demisti sonrasında kesmem gerekti. İğne kullanıyorum ve 2 düşük olduğu içi.
Mom0971 Deletedmom50 anladim cok sagolun o halde doktora danismali diyecegim ama gebelik riskli olursa o zaman doktorda bir sey yapamaz bakalim o halde nasip ☺️
Deletedmom50 Mom0971 Aynen cnm inşallah öyle bireeyle karsilasmazsin ama herşeyin planını yapmak lazım😊
eeannesi Mom0971 canm acele etmeyin yine seçim sizin bakın birini burakıyorsunuz biri için ama çocuk emizdirdigin halde hamile kalman çok kötü iyi olmadığını biliyorum bari elindeki ek gıdaya geçmesini bekleyin.
MayneymisAltintop Canım sana tavsiyem en azından diş dönemini geçir. İnan çok zorlu oluyor. Hamilelikke beraber zorlanırsın. Birde emzirmekten kesersen bebeğin çok ağrı çeker. Meme doğal ağrı kesici
Mom0971 Baloglum93 ya insAllah oyledir cunku isterim tabi rabbim nasip ederse ama eger goz gore gore ilk cocugumu kesmek zorunda kalirsam cok uzulurum
extraordinarymom Mom0971 tandem emzirme araştırın. Doktor kontrolünde emzirdiğiniz sürece hiçbir şey olmaz
Mom0971 Sehar ah cok gecmis olsun rabbim evladinizi bagislasin insAllah hayirli ve saglikli bir sekilde bu yavrunuzu kucaginiza alirsiniz💖🤲🏻
fistikcisahap Mom0971 tercih meselesi ama bence iki çocuğun arası bu kadar yakın olmamalı birinciyle ilginiz zamanla azalabilir. O yüzden bizde rabbim nasip ederse 3-4yıl arayla düşünüyoruz. Şimdi onun tam ilgi alaka sevilme bol bol kucaklanma gezdirilme zamanı, hamile kaldığım taktirde çok az ilgilenirim ve ben vicdan azabı çekerim.
Mom0971 fistikcisahap onuda cok dusundum :( ben zaten duzensiz adet goruyorum cok zaman girerse hemen hamile kala bilir miyim ondan korkuyorum