Ahkukulivahkukuli dinimizde evet var şöyleki dalı ve cuma günleri öğlen ezanina doğru yapılması gerekiyor ocaya sunkoyup o suyu kaynarken üzerine artık.jiminsenonun atletleri konuyor bı yandan da okunması gerek süreler okunuyor kaynadıktan sonra bı leğene o kaynatılan su ters çevrilip koyuluyor o sireda hala okunmaya devam ediyor yasin kuraya ayeterl Kürsi nas Felak tam sayılarını henüz hatırlamıyorum ters çevrilen su okunurken çaydanlık ya da sürahi artık neyle ters çevrilmiş de o üstüne kapatılsın icine birikiyor su leğen iyice boşalıyor ve korku derecesine göre suyu cektiginsoylenilir daha sonra diğer salı ya da cuma gününe kadar artık hangi gün yapıldıysa b hafta dolana kadar bu sudan içer kişi ve bir hafta dolunca da kalan suyla duş aldıktan sonra üstünden durulanır ve o suyu toprağa dökmesi gerekiyor gidere karışmasın diye. Buraya detaylı bir şekilde yazdım şimdi bunlar hurafe diyenleriniz olacaktır ama dinimizde mevcut arkadaşlar dilerseniz peygamberimizin hadislerinden de bulabilirim ama ben yaptırıyorum Allah’ın izniyle de faydasını görüyorum hem kendime yaptırdım hem bebeğimize çevrenizde bu şekilde okuyabilen varsa yaptırın derim ama yoksa da Ayetel Kürsi çok büyük binkoruma duası yedi defa okuyun bebeğinize gün içersinde ya da yasin suresi hadisi şerifi mevcut çünkü yasin suresi Kur’an’ın kalbi gibidir hangi niyet üzere okunursa kabul olur buyuruyor efendimiz tamamen tercih sizin rabbim bebeğinize iç ferahlığı nasip etsin inşallah❤️🤲🏻