YasemiNYagmur1 Aslinur45 delmiyorlar şuan pandemiden dolayı kuyumcu 4 yaşında dedi gelişimi tam tamamlandığı için öyle önerdi
Aslinur45 Azizeguney büyükleri zaman deldirmiyorlar korkuyorlar çok tanıdıklarım var öyle de 6 aylık erken mi acaba diyorum
Tugba10-5 Aslinur45 5 aylıkken deldirdik hiçbir sorun yok 11 aylık olduk ilk takarken alerjik küpe takmışlardı 6 ay sonra çıkartabilirsin demişti hergün birde limon kolonyası ile 10 gün temizlemiştim
Canparcam_ Aslinur45 Canım şuan da eczaneler koronadan dolayı delmiyorlar. 2 3 hafta önce kızımıza küpe aldık, deldirmek için 5 6 tane eczane gezdik. 🤷 Benim kızım 3 ay 25 gunluk, küçükken deldirelim diye düşünmustuk 🤦
Sulegorkem Canparcam_ aklınızda bulunsun eczaneler ve kuyumcularda kulak deldirmek yasaklandı hastaneler kulak burun boğaz doktorları delim işini yapılar
Azizeguney Aslinur45 nerden biliyorsunuz büyüdüklerinde deldirmedikleri kahin misiniz 😂😂 bide genel konuşmuşsunuz 😂
Tugba10-5 Aslinur45 kulaklarınla oynamıyorlar daha kolay oluyor zaten iki dk sürmüyor deldirmek karar sizin ❤️
Pedagog_anne Aslinur45 altı yaşına kadar deldirmedim kendi çok istedi DİE bir ay önce falan deldirdik dün bi baktım küpenin arkadaki vidası deliğin içine girmiş acıyor DİE dokundurmuyordu hiç kremleyip ucunu cımbızla tutarak zor çıkardım içi kötü olmuş baya yara gibi deliğin çıkardık küpeyi çocuk da biz de soğuduk küpe işinden valla birdaha da takmam istemem diyor 😔
Sulegorkem Aslinur45 biz yaşına girdikten sonra deldirdik hiç sıkıntı çekmedik ama kulaklarıyla çok oynayan bir bebekse aklının ermesini beklemelisiniz birde kulak delme işlemleri hastanelere yapılıyor artık doktorlar tarafından