Muzik Kızlar Bursa İnegölde yasıyorum,bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?Özel olsun istiyorum numarasını felan versın istıyorum aritmiye gıdıyoruz ama pek anlamadım ordan bişi lutfen cevap yazın olur mu?
2prematureannesi Muzik İnegöl’de oturmuyorum ama Cihangir hastanesi var oradaki çocuk doktoruna bı götür istersen canım
2prematureannesi Muzik simdi sordum canım çocuk doktoru sadece 1 tane varmış başka yokmus Cihangir Hastanesi’nde
Meteninanne Muzik aritmi de kahraman arslan a gidioruz biz bir sorun yaşamadık whatsapp üzerinden de hemen dönüş yaptı şimdiye kadar ulaşmada sıkıntı yaşamadık
hilalayaz Bizim doktorumuz medicana hastanesinde istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Hastanenin muayene ücretleri biraz fazla ama doktor ilgisi olsun her hizmetinden fazlasıyla memnunuz.
Muzik hilalayaz Canım biz de aritmiye gıdıyoruz ama telefonla gorusme ımkanı sağlanmıyor dıye bılıyorum sızın doktorunuzun adı nedir
2prematureannesi Muzik valla canım orda kuzenim çalışıyor benim doktorları tam bilmiyorum ama ilgili doktorlari yani akşam kuzenim geldiğinde sorarım annem inegollu benim ben şuan İnegöl’de teyzemlere geldik annemle o yüzden dedim istersen sorarım bı kendisine