LivaLiva Bugün kızım siyaha yakın mukuslu ve kanlı kaka yaptı bir kere doktora yazdım ama takip et dedi açıklamadı hiçbirşey başına böyle birşey gelen var mı ? Korkmalı mıyım çok tedirginin 😔 5 buçuk aylığız
Ayaz33 LivaLiva oha benım cocugumd 5,5 aylık daha oluyormuymus bu alerjı ya ne alaka ben takıp edıyordum kakadını artık olmaz dıye bırakmıştım şaşırdım suan
LivaLiva [bilinmeyen] Emziriyorum ve hep herşeyden yedim bu zamana kadar olmadı sonradan olabiliyor mu bu alerji 😔 Doktora söyledim hemen takip et bir daha olursa test yaparız dedi olmazsa yapmayacak yani çok tedirginim yine de yaptırayım mı testi
LivaLiva gulsenkonakli ek gıdaya daha geçmedik . Kan ilacı kullanıyorum ama bu zamana kadar böyke birşey olmamıştı hiç
LivaLiva Zeynebinannesi evet kullanıyorum ama bu zamana kaçar olmamıştı hiç böyle birşey uzun zamandır kullanıyorum kan ilacını
LivaLiva Ayaz33 bizde hiç böyle birşey olmamıştı dün oldu şaşkın ve üzgünüm umarım önemli birşey değildir alerjiye bile razıyım
Rabiaaa06 Sadece süt ve süt ürünlerine olmuyor alerji bir çok şeye alerjısı olabılır yumurta tavuk et kuru yemiş en son ne yedin düşünmelisin üstelik her alerji seyri aynı olmuyor sizinki geç göstermiş olabilir mukuslu kaka varsa zaten suphelenılıyo ama kanlı kaka netleaşiyor