Dbbrk Kızlar 27 günlük bebeğim var Sezeryan doğum yaptım ama sütüm hala gelmiyor doğru düzgün sağınca 10ml Çıkar Çıkmaz denemediğim şeyde kalmadı mama veriyorum ek olarak doysun diye süt için önerileriniz var mı yardımcı olur msnz
Ogulcan Dbbrk canım benim bebeğimde 30 günlük maalesef aynı sıkıntıyı yaşıyorum bestlak damla humala çayı rezene derken az birşey artırabildim mama veriyorum mecbur
Prensesannesi21 Dbbrk Benim sütüm gelmişti yetiyordu sadece artsın diye kuru incir ve bol su tükettim anason rezenede içiyorum arada. Yanı gelmesi için yardımcı olabilir bunlar galiba
Dbbrk Ogulcan canm benmde içmediğim çay kalmadı naturpy emziren anneler için bir çay var aktardan aldm biraz onunla arttı mama veriyorum bende günde az birşey ya aslında bezini iyi yapıyor günde 5 sefer değişiyorum rahat ama sütüm çok az yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum
Ogulcan Dbbrk sütü sağarak dene canım benim sütüm sağıncada yetmiyor canım artık yettiği kadar diyorum mecbur canım yoksa iyice strese giriryorum bide acaba sütümü doyurucu değil diye düşünüyorum