Fatm Bebeğim 7aylık 3gündür uykusunda sürekli dönüyor ses çıkarıyor tam dalamıyor yanında yatmazsam pışpışlamazsam ağlayarak uyanıyor dolayısıyla bana uykusuz bir gece kalıyor🙈 başına gelen var mı bana bu normal bir süreç olsun geçicek deyin lütfeen🤎🙏
Nadireyamac Fatm benimki daha 1.5 aylık gece gündüz uyumuyor pişpişlersem 15 dk anca o kadar psikoloji diye birşey kalmadı
yusuff_ Fatm qbiz 5 aylkken öyleydik 6 aylk oldk simdi biraz hafifledi şükür. Geciyor zaman ve sabir sadece 😊😴
Eliftlt Fatm atak dönemlerinde oluyor maalesef ama evet geçecek 😌 sonra bi süre sonra yine olacak sabret bebeğin büyüyor bisey öğreniyor
Esin95 Fatm benim bebbegim de ayni düzen faln kalmadi. Dis dönemnde birde ben ona bagladim belki sizin bebeginz de aynıdr
Nadireyamac Fatm valla ya niye uyumazlar anlamıyorum ben dayanamıyorum o kadar uykusuzluğa minnacık bebekler dayanıyor uyuyun işte uykudan güzeli mi var 😔😔😔
Saliha28 Fatm bizde 7 ay 10 günlüğüz normal de kızım gece utanırdı ama hiç ağlamaz sallardım tekrar uyurdu şimdi 20 dakika bir ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlamak değil saatlerce susmuyor ben sebebini dişe bağladım