Masalimiz 2 aay15günlük bebeğim var mamadan pek anlamıyorum ilk kez vercem mecburiyetten mamanın içindeki kaşıkla kaç kaşık koymam lazım
Busu Masalimiz 150 ml içebilecek mi 🙄 Benim bebeğim 2 ay 17 günlük taş çatlasın 90 içiyor ama meme de veriyorum ara da mama verince 90 ml 3 ölçek atıyordum kutuyu dikkatlice okuyun yazar ne kadar koyacağınz
MvzEBRU Masalimiz 1 ölçek 30 cc ye denk geliyor canım ölçüsünü senin ayarlaman gerek ben 2 aylıkken 60 cc veriyordum gerçi 3 aylık hala öle veriyorum emziriyorum diye böle tabii arada 90 cc ye çıktığımda oluyor sen emziriyor musun
Princessmother Masalimiz 30 cc 1 kaşık mama 60 cc 2 kaşık 90 cc 3 kaşık 120 cc 4 kaşık 150 cc 5 kaşık. Bizde 2 ay 17 günlüğüz sadece mama 120 cc içiyor hatta ağlayıp devamını istiyor
Busu Masalimiz eğer bi yandan da emzirmeye devam edecekseniz mamaya ilkte 40 ml ile başlayın sevecek mi yeter mi yetmez mi diye sonrasında yavaş yavaş arttrısnz yoksa ziyan oluyor fazla yapınca
Ebrudikmen Masalimiz Merhaba! Her 30 cc suya bir ölçek koyunuz. 30cc su = 1 ölçek 60cc su = 2 ölçek 90 cc su = 3 ölçek gibi 150 cc suya 5 ölçek konur evet ama size nacizane tavsiyem 2 aylık bebek için biraz fazla geldi bana 90 cc bir deneyin doymadığını hissederseniz devam edersiniz.
2papatya Masalimiz 30 cc suya 1 ölçek olarak yapılıyor mamalar.. 2 aylık bebek 150 cc içemez canım benim kızlarım 5 aylık yeni 150 içmeye başladılar ama
Masalimiz Herkese çok teşekkür ederim 120ml 4kaşık koydum içti normalde emziriyorum ama göğüslerim yara olup kan geldiği için sağıp verdim kan içmesin bebeğim diye anne sütü de alıyor zaten