Huysuzanne Yigitinannesi12 Biraz ağrı kesici içirin ben bugün öyle yaptım. Ve sakince uyudu belki bir yeri veya az bi sudan kulağı ariyabilir.
Ardil Yigitinannesi12 benim bebeğim de banyo yaptırınca uyumaz. Ben kendim de öyle olduğum için gayet normal bir durum bence
Cansuk Huysuzanne hemen ağrı kesici vermeyin benek yahu bu her ne kadar da olsa ilaç yani etkisi olduğu kadar yan etkisi de var vücuduna
Cansuk Şuan kızım 1 yaşında küçüklüğünden beri banyo yaptırdıktan sonra uyumaz uykusu kaçar 😂 her bebek farklıdır uyutmak için başka rutin deneyin
Yigitinannesi12 Cansuk bizimkinin uykusu da var gözler gidiyor ama örtüyü bı kaldırırım hemen kocaman açar gözlerini sanki yeni uyanmış gibi 😂😂
Cansuk Yigitinannesi12 akşam uykusunda odayı karanlık yapın yanınıza yatırın konuşmayın saçıyla oynayın sessiz bi ortam uyuma şansı %80 yani 😇
Yigitinannesi12 Cansuk yok zaten geceleri hiç konuşmam ve ışık loş olur gece gündüz ayırt ediyoruz şükür🥰 O yüzden banyoyu da gündüz yaptırmaya özen gösteriyorum gece daha fazla uyusun diye