Karali anneler oğlum 15 günlük dün ciğerlerine mama kaçtı diye yoğun bakıma aldılar, oksijen alıyor sürekli sizden dua bekliyorum. başına böyle bisey gelen var mı iyileşir değil mi😞
Emir123ali Karali inşallahhh iyleşir allahım sana bağışlasın şafi ismiyle acil şifar versin inşallahhh fatıma annemizin eli bebeğinin üzerinde olsun inşallahhh böyle dua et allaha emanet olsun çok geçmiş olsun🤲🤲
elmaliturtam Karali Allahım şifa versin inşallah yavrunuza sağlıkla sıhhat ile evine anneciğinin koynuna dönsün
Ardabusraarhan Karali Canım başıma gelmedi ama, rabbim tez zamanda yavruna şifa versin. Tekrar kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bütün dualarım yavrun için 🤲🏼
canimoglum_2020 Karali Allah şifa bersin sana bağışlasın Rabbim merak etme dönecek sana kuzun 🤲 Rabbi yessir oku bol bol evladını
Synmannesi Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Tez vakitte hayırlı sağlıklı al kucağına 😥🤲🏻🤲🏻 Yanlış anlamazsanız nasıl oldu ve nasıl anladınız
Karali Synmannesi mamasını içti gazını filan çıkarmıştı halbuki birdebire burnundan ağzından köpükler geldi kusamadı kussa rahatlardı neyse sonra morarmaya başladı hemen aldık acile gittik işte sonra yoğun bakim
Synmannesi Lütfen güzel haberler ilet bize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahım sen yardım et şifa ver yarabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Onu ve bütün yavrularımızı koru güzel yüce Allahımmmmmmm🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 La ilahe illa ente suphaneke inni küntü minezzalimin oku
Synmannesi Karali Allahım gerçekten aklım sizde 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Lütfen güzel haberler olursa yazın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahım sen koru o yavruyu 🤲🏻🧿
Elifelcn Karali Bebiş nasıl oldu cnm? allahmı şifa versin inşallah,en kısa zamanda güzel haberleri bekliyoruz iyi olacak merak etme benim bebeğim doğumda cigerine su kaçtı antibiyotik tedavisi gördü iyileşti çok şükür
Karali Synmannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden, çok zor bi durum durumu aynı tek iyilessinde ne kadar kalırsa kalsın
h_yigit2 Karali çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin tez zamanda kavuştursun sizi birbirinize bende dua ettim allah kabul etsin canım🙇♀️🙇♀️