Senemmm11 Tugcee2390 gün gün gelişimi yazıyor ya uygulamada. Geçenlerde bende gördüm bebeğinizin sebep sonuç ilişkisi kurabileceği oyuncaklar ile vakit geçirin falan yazıyordu. Onu sormak istedi herhalde o ne diye
A05072020 Senemmm11 aynen öyle googleye yazdimda pek bisi anlamadim adam akilli 🤣 burda daha iyi anlatan bi anne bulurum diye buraya yaziyim dedim Sağolsun annenin biri hemen terslemeye yer aradığı icin bana ne yapmam gerektigini söylemiş 😊
Senemmm11 A05072020 yok canım terslememiş o da anlamamış ondan öyle yazmış 😊 valla o oyuncaklar nasıl oluyor bende bilmiyorum anlamadım yani gerçi araştırmadım da 🙄 @adm yardımcı olabilir belki
Tugcee2390 A05072020 Ay niye terslemeye yer ariyim sen hem atar yapmışsın kimse cevap yazmıyo diye ayriyeten post açmışsın hem de yazdığından da bi şey anlamadım sen bi anlat ilk dedim bence sen bugün biraz gerginsin 😀
annediyebiri A05072020 mesela arılar bal yapar arıcı onu süzer bizede bal olarak gelir gibi mi. Yani oluşum sıralamak gibi.
A05072020 Tugcee2390 uykusuzum 🤣 kiz bende bu programda bebeğin aciklama kisminda yaziyo bende anlamadim googleye yazdim ama ordada anlamadim burda daha iyi anlatan biri olur diye yazdım