Firdevsbeyzam Kızlar bir şey sorcam ama linclemeyin iyi geceler hepinize Göğsüm çok küçük hala ikinci çocuğuma hamileyim büyümüyor ve göğüsümü büyütmek isdiyorum giydiğim kiyafet yakışmıyor lütfen kullandığınız krem ya da çevrenizde kullanan varsa soylermi
Cihangiriinannesii Firdevsbeyzam Kremle göğüs büyümez. Emzirme dönemi bittikten sonra bir daha gebelik düşünmüyorsaniz slikon taktirirsiniz dini açıdan nasıl olur bilemiyorum ama
Ysfm_20 Firdevsbeyzam yanlış anlamazsaniz kac beden kullanıyorsunuz eger aşırı küçük te degikse uğraşmayın benim arkadaşım 80 beden kullanıyor küçük bunlar diye diye silikon taktirdi 10 bin lafı geçiyordu tam ayrıntısı ni bilmiyorum sonra bu 10 yıllık deyip gülüyordu yani süresi varmış bunların ömürlük değilmiş cokta aşırı küçük değilse kendine eziyet etme
Prensesannesi21 Firdevsbeyzam be Bekarken serum almıştım büyüsün diye ama kullanmadım.Bence ilaçlarla vücudu değiştirmek çok zararlı. Yanı bana manasiz geliyor.
mika Krem ya d masaj yöntemleriyle büyümez büyüse bile bıraktığın an eski haline döner kesin çözüm silikon taktırmak ama fiyatları nasıl bilmiyorum
Erroerto Eyllzmra-54 Bi arkadaşım kullanıyodu bildiğin zırh gibiydi 😂 birkaç çamaşırcıya gir sor öyle bulursun
Deletedmom414 Firdevsbeyzam e neden destekli sutyen almıyorsun cnm? İç çanaşırcıda var desteği fazla olanlar