Yagizefeninannesi Kızlar internette biraz araştırdım sünnet için doğru zaman 1 yaşından önce ya da 7 yaşından sonra öneriliyor ama benim doktorum 1 yaşından sonra dedi siz ne zaman yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
elifhakan Yagizefeninannesi bende yaptrmak istiodum ama koronadan dolayı erteledim ne zmn yaptrcağmı bende blmiorum😞 5 ay 15 gunluguz
Papatyaseverr Yagizefeninannesi bizim doktorumuz ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi 2-5 yaş arası önermiyoruz dedi 8 aylığız geçen gün yaptırdık doktor biraz daha gelmeseydiniz pipisi yapışacakmış dedi masaj yapmak gerekiyormuş ileri geri
Azizeguney Yagizefeninannesi hangi doktor 7 yaşından sonra dediyse yazıklar olsun cidden bir çocuğun psikolojisi bu kadar mı hiçe sayılır?
iki_prens_annesi_ Papatyaseverr bizde 7 ay 11 gunluguz 8 aylikken dusunuyoruz nasil bi surecti zormu gecti
Papatyaseverr Yagizefeninannesi hala sürecin içindeyiz ilk gün ağrımız oldu baya akşama doğru geçti 2. Gün gaz sancımız çok olduk yavrum çok ağladı gazdan sünnet bezi taktık ama ne kadar fazla değiştirsende ıslanır emmiyor diğer bezler gibi oda poposunda ıslaklık bırakıyor idrar soğuyunca gaz yaptı hep sonradan farkettik kullanmadık o bezi sonra düzeldi ama şükür ateşimiz falan olmadı halsizlik olmadı şimdi pipisini ellettiriyor acısı geçti ama dikiş yerine dikkat ediyoruz hala 5 gün oldu sünnet olalı
Mariiiin1 Yagizefeninannesi canım ben 2 aylıkken yaptırdım. İyikide yaptırmısım. İdrarını yaparken zorlanıyordu. Yaptırdık. Cocugun pipisinde kireç mantar olmus. Yaparken aglıyordu. Simdi cok rahatız Allaha sukur
SedaaM Yagizefeninannesi bizde yaptırdık 2.5 aylıkken şuan 10 gün oldu ve iyileşti çok şükür klips yöntemiyle olandan yaptırdık lokal anestezi oluyor zaten iğne vurulurken ağladı bi daha sonra ağlamadi hicbir şekilde 15 dk uyusmasini bekledik sonra 5 dk da sünnet bitti klips takıldı 4gun klips cıktı ilk gün anestesi etkisi geçince ağladı fitil ve dönüşümlü 4 saat te bir ağrı kesici verdik 2.gun ise gene ağrı kesiciyi devam ettik 3 gün vermedik zaten klip çıkınca normale dönüyor ne kadar erken yapılırsa okadar rahat oluyor özel bir klinikte yaptırdık
SrcAndMom SedaaM merhaba bizde 5 gün önce yaptırdık klips çıkardıktan sonra doktor ileri doğru itip 15,20 sn beklememizi söyledi 1 hafta bu şekilde yapın dedi.. ama bizim bebiş çok ağlıyor sizdede aynısı oldu mu ?
Papatyaseverr iki_prens_annesi_ çok zor geçmedi ilk gün ağrısı oluyor haliyle ama güzel bakılırsa geçiyor 😊 nazını cekeceksiniz biraz