Sara1709 Merhaba, esim pozitif ama benim testim negatif, sonradan pozitif olma sansi varmi ? Yasayan varmi? Birde iki aylik bebegim var
damlahira Sara1709 Eşiniz kendini izole etsin sizde her ihtimale karşı maskeyle dolaşin eşiniz başka bir odada otursun sürekli evi ve kendinizi dezenfekte edin
Zk95 Sara1709 eşim pozitif çıktığın da bana da yapıldı negatif çıkmıştı hem odaları ayırdık falan ama 4 5 gün sonra bebeğim ateşlendi bende de hfif belirtiler vardı zaten bebeğimde pozitif çıktı bende tekrar test yaptırmadım ama grip gibi oldum tat kokun gitti hepimiz pozitif olduk yani
Doruks_mom Sara1709 canım benim de eşim pozitif 3 aylık bebeğimiz var ben ilaç kullanmayacağım için hastaneye gidip test yaptırmadım evde yapmayacaklarını söylediler bebekle hastaneye gidemezdim sen testi nerde yaptırdın. Korkma gerek yok bol bol emzir bebeğini bulassa bile bebek emdiği sürece çok kolay atlatıyormus içini ferah tutu👍🙏
Sara1709 Doruks_mom Ève gelip yaptilar testi, bi kac gun gecsin tekrar test yapicam cok korkuyorum sonradan pozitif olcak diye birde kayinvalideme geldim onlarada gecmese maskeyle dolasiyorum ama yine de korkuyorum