Eseslianne Iyi geceler guzel anneler, Bebegim 33 gunluk. Hem emziriyorum hemde mama takviyesi var. Dune kadar geceleri 2-3 saatte bir uyanip emzirip yatiriyodum. Dun gece saat 1de doyurup yatirdim bebegimi. Saati de kurdum. Ancak uzun suredir uykusuz kalmamin etkisiyle saat caldiginda kapatip tekrar uykuya dalmisim. Uyandigimda saat 6 olmustu. Bebegim cok guzel uyuyordu. Bu kadar sure emzirmedigim icin kendimi kotu hissettim. Bu sekilde olan var mi? Gece kac saatte bir emziriyorsunuz? Bebeginiz uyuyosa uyandiriyor musunuz?
damlahira Eseslianne ben kızımı doğduğundan beri uyandırmadım çünkü ozaman asla emmiyordu açıklığında uyanıyordu şuan 3 aylığız hala öyle
Pirayee Eseslianne bende 1 kez o kadar saat emzirmemiştim. Onun dışında 3-3.5 saatte 1 emziriyorm bende 34 günlük kızım. O kadar saatte de zor uyandırıyorum😄
Aybk Eseslianne Ben dogdugundan beri uyandırmıyorum kendisi acıkınca uyanıyor zaten hemen, suan 2 ay 8 günlüğüz hala aynı sekilde devam🤗15,20 günlük kende sizinki gibi uyanmadan 5,6 saat durdugu oluyordu 🤗
Aslhn266 2 ay boyunca bn yatarken 12-12.30 gibi emzirdim 3-3.30 gibi de uysndırıp emzirdim sabah 6-6.30 da kendi uyanıyordu zaten yani gece 1 defa uyandırıyordum 2. Ayda kilosu çok iyi dedi dr gece uyandırmana gerek yok dedi gece uyandırmalarınu bıraktım. Tabi arada bnmde uyuduğum oluyordu korkma bşy olmaz
Eseslianne Ben de dune kadar 23 saatte bir emziriyordum. Ya kendisi uyaniyordu yada ben zorla uyandiriyordum. Dun gece ilk defa okadar saat uyumusuz. Uzmanlar da en gec 3 saatte bir emzirin, uyuyorsa uyandirin diyorla ya o yuzdrn sizin yasadiklarinizi ogrenmek istedim. Ne kadar oluncaya kadar bu sekilde yapmak lazim acaba?
Eseslianne Hergun kalkip emziriyorum ama dun gece uyuyup kalinca ben de cok uzuldum. Bir kereye mahsus oldu 😔 tesekkurler hepinize .