defnemilam Cerenaslan benimkide oyle az evvel oynadik biraz benim gozler gidio yatirdim tekrardan ugrasiyorum. bunu yazarken hamak yavasladi gene aglio 😡
Canangnr Yasemila sanırım bir uyku eğitimi arayışın var fakat 3 ay çok küçük sallanmaya alışan bir bebek için en ideali 5 ay sonrası algılar daha açık oluyor masal müzik destekli ufak ufak alıştırma yapabilirsiniz yanında yatarak
Yasemila Canangnr evet 4ay diyorlar uyku eğitimi için baktım 4 ay geliyor yavaştan bakayım dedim. Yoksa uykular harammm
arslaninannesi98 Yasemila mutlaka vazgeçirin, göğsünüzde normal haraket ederkenki salınımlar ona yetecektir
Merveninmiskokulusu mavisimmm20 Benim kızda kriz zamanlarında sadece çarşafta uyuyor ama koyduğumda geri uyanıyor canım ya hamak al yada çingene beşiği ben hamakta sallayıp uyutuyorum başka türlü uyumuyor ona da alıştı şimdi annemlere bile onu götürüyorum 😐
Merveninmiskokulusu Kayraninanesi Aynı benim kız hamaktanda alamıyorum uyanıyor orda uyuyup kalıyor tam uyanacak oluyor tekrar sallayıp uykuya geçiriyorum bende bir yere gidemiyorum korkumdan annemlere de hamağı götürüp getiriyorum ve bizim sesten etkilenme durumumuzda var 😐
Merveninmiskokulusu mavisimmm20 Benimki de ilk yatmadı canım alıştıra alıştıra yatırdım şimdi de ordan başka biyerde uyumuyor
Alsebu mavisimmm20 benimde öyleydi en son hamak aldım eve ucuz çok da pahalı değil çok rahat ettim rahatça uyuyor onda sizede tavsiye ederim