Dişte böyle döküntüler yaşayan var mı? Alerjisi varsa neye olduğunu çözemedim. Şu an 16 aylık. Kaka normal. Beslenmesi iştahı iyi. Hâlâ emziriyorum. Geçen haftada çıkmıştı bunlar sütten şüphelendim inek sütünü bıraktım geçti de gibi oldu kremler sürerek tabi. Dün yine hafif kabartı oldu çok az çikolatadan ısirmisti. Ondan şüphelendim hiç vermedim bir daha. Bugün yedikleri yumurta peynir ekmek zeytin sucuk (1 dilim), öğlen mercimek çorbası ekmek, kuru üzüm. Hiçbir kızarıklık yoktu. Kaşınma yoktu. Akşam et kavurma, ekmek. Evimizde tadilat olduğundan sebze yedirme fırsatım olmadı bugün. 1 saat önce elma vermiştim, bir anda çocuğu kaşıntı yeniden bastı bir de banyoya girecektim onu bıraktım diye ağladı o arada benekler coştu sanki. Daha çok kaşıntı tuttu. Dislerde çıkıo şu an 7 diş var 8. Yolda. Daha göremedigimde var ağzını açmadıgindan. Meme emince sakinledi. Onu da duşa soktum şu fobimiz var birde son 4 aydır. Kıyamet kopuyor. Haftada en fazla 2 yikayabiliyorum o da ağlaya ağlaya.. valla şaşırmış durumdayım. Koronadan doktora da gidilmiyor. Yardım ederseni sevinirim