eylulmeselesi canm nap bilinmi kendin zaten anlarsın sağ raraftan göbegin nerde tam onun isabetinden sağ taraftan boluğuna az yavaşca bastır beş parmağın bir tut düz dikine elini pastır o ağrı vurduğu yere yavaş belke dikişdende olur ama ondan degilse o pastırdıöın yer feci şekilde ağrıyorsa sen saden oraya ne pastırmaya ne elini dokunamazsın öyle feci bir ağrısı var apantısın bide bacaklarında kıraplar veya tutulmalar oluyormu dizlerinde dizlerinden geriye doğru yukarı bide karnında şişlik varsa kesin ola bilir bunlar apantis berlirtileri bide elini 5 parmağı dikine tut pastır yavaşca o boluğa bide sol tarafada aynısını dene sol tarafta bi şey yoksa sağ taraf aşırı acıyorsa apantistir demek ki, benim öyle oldu ondan biliyorum 15 gün bacaklarım tutuldu sağ tarafımı hiss etmedim devamlı sancı batmalar karnım şişdi 3 buçuk ayında hamileyim sanki 9 aylıkmışım gibi şişdim ben oturamiyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum miyde bulantısı kusma bunlar apantisin elametleridir canm bunlar oluyorsa bi baktır doktora belke onalrın aklına gelmiyordur bende öyle oldum