MerveElvin Kızlar merhaba biz 1 buçuk aydır sma mama kullanıyoruz turuncu kapaklı , gri kapaklı aldık ilk kez ve çok kusuyor acaba ondan mı diye düşündüm bu marka mamanın hangi kapaklı olanları yeni üretimdi ? Değişti ve çocukları çok kusturuyor diye bir yazı okumuştum yeni olanlar gri kapaklı olan mı yoksa turuncu kapaklı olan mı acaba ?
Handekaran MerveElvin gri Kapaklı olan yeni diyorlar bende yeni geçtim. Ama bizde kusma olması aksine hipp kusturuyordu
Miniminiprens MerveElvin yeniler beyaz kutu gri kapaklı oldu. Evet her bebekte başka başka yan etkileri oldu. Mesela benim bebeğim de tam doymuyor normalde 3 4 saatte yerdi şimdi 2 saatte acıkıyor. Elimdeki kutu bitsin bebelac deneyeceğim
miraninannesi18 MerveElvin cnm bnde sma kullaniyorum yaklasik 5 aydir gri kapai aldim bugune kadar hep onceden dedgn gbi sariydi sanrm 1 numardyken biz , suan 2 no aliorz gri kapak ama oyle bir sorun yasamadm cok sukur
MerveElvin Ben hep sarı kapak alıyordum ilk kez gri denk gelmiş çok kusuyor bunda da , yoksa sma ‘dan çok memnunuz , internetten sipariş etmiştik 6 kutu onlarda turuncu , bari stok yapayım yoksa gri kapakla çok çekecek gibiyiz 🙈