sibell06 Kızım 1 aylık Doktor 60 cc ver dedi sağlık ocağı 30 cc ver dedi karnı şiş dedi 60 cc fazla geliyor dedi ne yapacağımı şaşırdım bu sorunu yaşan var mı yardımcı olun
Melikederinakinnn sibell06 emmiyormu acaba bir aylik bebis ya mamanin sindiirmi cok zor oluyor genelde
12333333aram sibell06 benimkide bi aylık 60 veriyorum bide emziriyorum bazen 60 yetmiyor 90ı da buluyor
sibell06 12333333aram benimki emmiyor bende bazen 90 veriyorum 60 çok diyor sağlık ocağı ama hastane 60 yer diyor kafam çok karıştı
Melikederinakinnn sibell06 memenize tuttunuzmu gogus ucunuzmu yok silikon gogus ucuyla vermenizi tavsiye ederim her bebek tutuyor ve cektikcede sut geliyor en azindna sutunuzu sagin biberonla oyle verin kucucuk bebege mama agir gelir yani
Melikederinakinnn sibell06 siz bir aylik bebege 90 mi veryosunuz yuh o bebek nasil mamayi sindirsin o kadar gazdan catlar kakasini bile duzgun yapamaz yani
sibell06 Melikederinakinnn hep 90 vermiyorum 60 veriyorum 4 saat sonra kalkarsa çok acıkıyor oda doymuyor sonradan 30 daha yapıyorum
Melikederinakinnn sibell06 anladm sut yapici seyler yitin olur mutlaka allah tarafindan cunku serbet komposto isirgam otu cayi hulgur bugday maltlardan icin anne caylari sogan vs encok sut yapan seyler