Mervebol Merhaba kızlar Ağustos ayında doğum yaptım. Şu an kontroller ve sürekli gidebilmek için kadın doğum doktoru arıyorum. Kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım. İstanbul Avrupa yakası için bana doktor önerebilir misiniz?
Sevdasahinn Mervebol canım ben Bahçelievler Nisa hastanesinde doktor asiye uzun da doğum yaptım melek gibi doktorum kontroller de ona gittim tavsiye ediyorum kendisini
Sefalarlahayat Mervebol merhaba bahçelievler/yenibosnada Nisa hastanesi var. Bende Nisa hastanesinde doğum yaptım doktorumda Asiye uzundu aşırı memnun kaldım. Eğer Asiye hanımın ücreti fazla gelirse muhabbet hanımda çok tatlı ve iyi bi doktor
Gulten20 Mervebol surp pırgiç ermeni hastanesi -Flora Çitgez. Doğumumu yaptım en iyi kadın doğumculardandır kendisi.
My_son Mervebol nisa hastanesi seymin turan cok cok iyi bi kadim muayenesi davranislari da cok iyi dogumda o kadar rahat ki cok guzel yönlendiriyor
elizinannesi-19 Mervebol neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Zeytinburnu’nda Avrasya hastanesi Gamze hanım çok memnunum
5858g Mervebol Medipol Mega Duygu Işıl Gencer çok iyi bi doktor her konuda 220 lira muayene ücreti var ama hiçbi zaman verdiğim para için pişman olmadım 2 doğumumu da Duygu hanım yaptırdı 😍
Mom091 Mervebol avrupa yakası ama hangi semtler? Onları da yazarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz😊 bende ona göre doktor önerebilirim eğer yakınsanız