duygu00 Bugün farkettim ayağına biraz destek verince beli ile kendini döndürmeye çalışıyor ama dönemedi tabi birkaç kere yaptı. Nasıl dönmeye başlıyor bebekler hemen dönebiliyorlar mı? Bugün tam 3 aylık olduk şu an erken mi acaba
CigdeminMevasi duygu00 benm kızımda tam 3 aylık olduğu gün dönmeye başlamıştı şmdi 3 ay 25 gğnlk kndi kndine dönüyor bnce erken değil
Gorkeminannesiii duygu00 benimki 3 aylik olduğu gün dönmeye başladı bende görür görmez sok oldum ama dönüyo kendi kendine şimdi bağırıyo kahkaha atıyor dönünce hosuna gidiyor donemeyince hirslaniyor 😂😂😂
elfozyil duygu00 yüzünü iyice yere çeviriyor kaldırıyor bacakları ama daha tam dönemiyor Azıcık destek ile dönüyor 😂
Belinay_24 3 ay 18 günlüğüz yüzüstü yatarken 2 defa döndü sırtüstü yatarken daha dönemiyor ayaklarını bayağı kaldırsa da
Umay_ duygu00 Bizimki de 3.5 aylıkken döndü. Dönmeyi öğrendiğinden beridir de sırt üstü yatmıyor. Sürekli dönüyor. Uyurken de kendi yan yatıp uyuyor isterse. Bazen de bakıyorum ki yüzüstü dönmüş öyle uyuyor 😀 Sürekli güvenli alanlarda tutuyorum. Bir tehlike yaşamadık.
Minikpasam00 duygu00 bizimki tam 3 aylık hafif eğimli yerden gövdesini kaldırabiliyor. Bacaklarını birleştirip havaya kaldırıp hafif dönebiliyor ama tam değil