Mommy_Tugsa Ya belki hepimizin en cok istedigi şey bu ama benim bebeğim çok uyuyo🙈😂 bu normal mi acaba bugün biraz ishal oldu ve sabahtan beri en fazla 1 saat durup geri uyuyo ishalle baglantisi var midir acaba normal mi cok uyumasii
annesisever3melegi Mommy_Tugsa dogdugundan berı boylemı yoksa ıshalden sonra öı boyle uyumaya basladı
Azizeguney Mommy_Tugsa bence bu zamanları iyi değerlendir ilerde çok uykusuz kalıcaksın. bu arada bu uyku dönemi sadece bir dönem, geçecek bir şey yani
2papatya Mommy_Tugsa ishalin derecesi nedir ?? Yani bebek hareketli İKen ishalden sonra böyle olduysa fazla su kaybından haksız kalmış olabilir mi
Mommy_Tugsa 2papatya oglen kakasını yaptı yaparken agladı biraz katı yaptı 1 saat sonra cok az bidaha yaptı sulu bi sekilde. Ama sabahtan beri sürekli uyuyo 3 aylık oldugu icin su veremedim bi cay kasigi versem bisey olur mu acaba
2papatya Mommy_Tugsa benim bebeklerim mama ile beslendiği için arada su veriyordum ama siz bilirsiniz verip vermemek konusunda ama bi çay kaşığı sudan zarar gelmez gibi
Selen21 Mommy_Tugsa benim bebem mamayla besleniyo doktorumuz her mamadan sonra ağzını temizlicek kadar su vermemi istedi istersen sende bi doktorunla konuş
Tugce5540 Mommy_Tugsa ya saçmalamayın ya su tabikide ver ishal hemde ne olacak sanki bebeğim 9 aylık doğduğundan beri veririm sizin bebeğiniz kimse sizden daha iyi bilemez hele mama kullanıyorsanız kesinlikle su verin derim
Mommy_Tugsa 2papatya Selen21 Bende mamayla besleniyo su veriyim mi diye bütün doktoralara sordum gerek ozel gerek devlet olsun ama hepsi mamanın icinde zaten su var suyla yapiyosunuz vermeyin dedi sacma geldi sonucta yemeğide sulu yapiyoruz ama su iciyoruz pesine ama napiyim doktorlar diyince emin olamadim🤷♀️ ama bi cay kasigindan zarar gelmez samirim
Selen21 Mommy_Tugsa vala bence her bebeğin doktoru öncelikle annesidir ben böyle düşünüyorum bebeğini senden başkası tanıyamaz ben yeni doğdunda ki o zaman sütüm az da olsa vardı mama ve meme şeklinde gidiyorduk ama inanılmaz gaz problemimiz vardı ben anason kaynatıp veriyordum ağzına her gece bi tatlı kaşığı mesela o da su sonuçta. Şimdi sadece mama yiyo sütüm hiç yok
ipek_annesi Mommy_Tugsa benimki 1.5 aylık 2 de bi uyudu daha uyanmadı zar zoe emzirmek için kaldırdım onu da doğru düzgün emmedi tabi yşne uyanık değildi korktum da mama verdim gene uyuyor 🤷♂️