Oknsm Kizlar bebegimi emzirirken surekli bogazina sut kaciyor nefesi kesiliyor 3 4 kere kendinden gecti resmen korkudan oldum diyebilirim 27 gunluk bebegim tam ne zaman gecer bu durum basina gelen var mi
Eternalove Oknsm benimde bebeğim 27 günlük bizimde aynı problemimiz var biraz dik emzirmeye çalışıyorum çok doluysa göğüslerim mochi pompayla sağıyorum önce öyle emziriyorum
Deryadefne2020 Oknsm burnunun açık olduğundan emin olun ve emzirirken çenesine yada yanağına dokunun uyandırın tam doysun ağzında birikmiş oluyor bazen bir anda memeye tekrar yapışınca boğuluyor gibi oluyor bizde atlatmış sayılmayız hala 2 aylığız düşünün 🙁
Kirpapatyasi Oknsm canım oglumda surekli oyleydi kuzenimin kızıda öyleydi dik tutarak emzir sanırım sütun cok tazikli stersen once sag sonra emzir
Oknsm Eternalove benim dolu olsada olmasada bogazinda kaliyo yanimda uyanik oldugu zaman uzandiriyorum koltukta mesela onda bile bogazina tukurugu bile kaciyo nefesi kesiliyo korkudan ne uyuyorum ne yanindan ayrilabiliyorum 😔
Paresss Oknsm Gazını ve kakasını yapmak için ıkındığında benim oğlumunda hep genzine kaçıyor çiğerine kaçıracak diye aklım çıkıyor.sürekli dik yatırıyorum