Happy__yenianne 5 aylik bebegim meme reddi yapiyor tekrar memeyi alirmi geri donermi mama meme gidiyorduk cok mutsuzum yaa kaç gündür zaten sütüm yok iyice gudecej
Happy__yenianne Mom078 evet ama meme mama yapıyorduk sütüm azaldi ondan galiba mamayi 1 aydir veriyordum yani
Happy__yenianne Deletedmom55 iyi bari ya alissin zorlamiyorum zaten ama göğsümu acinca miziliyor nefretmi ediyor acaba döner mi ya bu kadar tiksindi gibi ayni
Babyliaaila Devamlı emzirmeye çalış gıkı çıksa emzir bazen benim kızımda yapıyor zorla memem açık geziyorum illaki alışır hem sütünde artar ayrıca sütün içinde çokkk su iç
Babyliaaila Happy__yenianne gerçekten benimde dün bir şeylere o kadar moralim bozuktu ki bugün bebek çekiyor ama iki dakika sonra sıksamda süt gelmiyordu direkt kendimi toparladım olumlu düşün sütünden endişe etme mutlaka olur ona yeticek kadar en önemlisi bu 🤍
Deletedmom55 Happy__yenianne Benimde oyleydi emzirme pozisyonu alınca çığlık atıyordu sürekli denedim nir süre sonra alıyor tekrar vermekten vazgeçmeyin 💓
Deletedmom55 Happy__yenianne Benim kızım 15 aylık mama meme gittik hep sütüm çok yeterli değildi ama hala emiyor allaha şükür
Happy__yenianne Deletedmom55 yinede mama versemde emer demii 😔 aglayacam sanki meme gittikten sonra tüm bagim gidecek mis gibi yaa ayrilacakmisim gibii 😔 bide 3 saatte 25 cc cikiyor cokmu az ya 😔😔
Deletedmom55 Happy__yenianne Evet az ama benimde oyleydi yok üzülmeyin bende cok üzülüyordum mama verseniz de emer benimki hala emiyor boynunuza dikkatini çeken bir kolye takip emzirmeyi denediniz mi 😇
Happy__yenianne Deletedmom55 hayir aşılıyor kolyeyi kopariyor maalesef yada elini kesecek gibi oluyor
Happy__yenianne Deletedmom55 emdirdigim surece azalir demi sütüm yaa cok saokun tedekkurler Allah razi olsun icim rahatlattiniz valla
Deletedmom55 Happy__yenianne Biraz daha bekleyin ara ara teklif edin yine cok normal bu dönemlerde sıkmayın canınızı