oz_lem Mehtaponurs kilo vermek istiyorsan az sık sık bol bol su çiğne bol bol ve dinlenmek yemeden kimse kilo veremez halsiz olursun kan değerlerin düşer olabildiğince sebze ve daha sağlıklı ürünler tüketin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mehtaponurs 3 öğün yiyorum. İlk öğünü cok erken saate yedigim için acıkıyorum. Kendi kendine zayıfladım 🤷🏻♀️
Pares Mehtaponurs ben hep iki öğün yerim 50 kg arada sürekli kuruyemiş meyve yerim ama kilo almıyorum hiç o şekilde
Mehtaponurs Smy16 dikkat ettigin halde mi veremiyosun ya da o iki öğün arasında ağzına bir şeyler atiyo musun😊
Smy16 Mehtaponurs şey ben istiyorumki yiyerek kilo vereyim😂😂 şaka bi yana ara ara ceviz badem gibi şeyler atıyorum tabiki ama pek kiloya takılmamaya calısıyorum yeterki süt olsun diyorum
Mehtaponurs AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aynen bende 3 ogunle saglikli beslenerek guzel kilo verdim ama takıldım kaldım simdi 2 igune geçtim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mehtaponurs Direnç gösteriyor vücut ya porsiyan arttirip devam edeceksiniz ya da azaltacaksiniz direnci kırmak için. ☺️ Ben diyet yapmadım. Kendi kendine verdim.
SinyorinA Mehtaponurs ablam 2 öğün yiyor ama her gece eliptik spor yapiyor masallah guzel kilo veriyor 😊
Balkizlarim Mehtaponurs 3 haftadır 😅 tabi abur cubur çok yerim tatlida ama çok hareketliyim günde 4 litre su içiyorum 3 tane evlat sahibiyim 🤗😍