Shrhn Merhaba kizlar 5 ay 2 günlük bebeğim var hamileliğim cok kotu gecti ve ramazan orucu tutamadim ek gida ya meyve pureleri ve yogurtla basladik ama gunde bi defa veriyorum ve emziriyorum oruç tutmak istiyorum napmaliyim acabaaaa ??
TugbaMina Shrhn Rabbim yardım eder ek gıda da veriyosanız tutun bence 🤗 Bende hamileyken tutamadım şuan kızım 2 aylık ek gıdaya geçince tutucam inşallah 🙏🏻
ZeySa Shrhn kızım 5aylık bende gebelikten dolayı tutamamıştım.hamile ve emziren annelere Allahu teala kolaylık sağlamış önceliğimiz evladımız,zorlanıp sütünüz yetmiyorsa biraz daha buyudukten sonra borcunuzu tutarsınız bende öyle yapmayı dusunuyorum
MirzaninAnnesi Shrhn 🥺bnmde 20 tane war sadece bi tane tutabildim hastalandım inş rabbim güç verirse tutacm bi gün tutun bi gün tutmayın hem bebek için hem de sizn için daha kolay olur
Acemi_ogretmen_annee Kesinlikle tercih meselesi fakat süt üretimi için beslenme çok önemli benim az su içtiğim günler de öyle belli oluyor ki normalde kendiliğinden akan süt sıkınca öylesine akıyor ek gıdaya yeni geçtiyseniz henüz erken gene %80 anne sütü şeklinde gidiyor siz bilirsiniz tabiki😊
Gulyllu Shrhn benimde 5 ay 8 günlük bi kızım var ek gıdaya hafiften başladık ama öyle minicik seyleri bile bitiremiyor 3-4 cay kaşığı anca geri kalan hep emiyor o zamana kadar ilerler Ramazan’da tutmayı düşünüyorum ama bakalım geçen senenin borcu da duruyor 🤦🏻♀️
Enessaliannesi Bende tutamamistim hamileyken 2gundur tutuyrum tam 6 aylik olduk cok sukur masallah sutumdede bi azalma olmadi Allah yardim ediyo ve cok guzel geciyo