Enise İki hafta once kizimi kontrole götürdüğümde kuyruk sokumunda morluk gormustum iki gun olmustu doktora sordum korkmayin dogum lekesi bu bebeklerin %80 inde olur dedi. Ama yine de her ihtamale karsi kan tahlili yapmadi. Ben bebegimin her yikadigimda ve hergun bir defada olsa karnina, gogusune, sirtina, poposuna bakarim her sey normal mi diye ve onceden hic oyle bir morluk gormemistim doktora soyledim kesin vardir görmemişsindir dedi mumkun degil desemde doktor gormedin demekte ısrar etti. Acaba gercekten dogum lekesi mi? İlk defa duydum boyle bir seyi
NurBurgucu Enise benim kızımda da var esmer olacağı için poposunun hemen üstündeydi 4.Ay da hicbir ız kalmadı bende çok korkmustum sezeryanda çok mu vurdular gibisine ama ten rengi oturunca geçiyor merak etmeyin
Acemi_ogretmen_annee Evet bizde de var kuyruk sokumunda mongol lekesi endişenelecek bişey değil geçiyor 3 yaşından sonraki dönemde
SelinErhan O lekeye mongol lekesi deniyor.Morluk çocuk büyüdükçe vücuduna dağılıyor ve çocuk esmer tenli oluo genelde 2 yaşına kadar geçmiş oluo .Korkulcak bişey yok
Berjin77 SelinErhan ahahah kızım zaten yeterince kara daha da mi kararacak 😂😂😂 insan sadece eşini değil eşinin ailesini seçmeli 😜😜kız kapkara bir şey oldu çıktı dedesine çekmiş 🙄🙄🙄
Regen Enise böyle bir lekemi acaba? Mongol lekesi olabilir mi yani? https://www.instagram.com/p/Bm-2gOTHKuI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ndxaok8n8kx0
ATC Enise kızlar biz Azeriler de eğer bebeğin kuyruk sokumumun orda morluk varsa peşinden erkek bebek olur derler 😊
AslhanDivarc Enise benim etrafımda gördüğüm bütün bebeklerde var benim kızımdada vardı şuan yok gibi bişey.
Esra47 Benim bebeğimdede doğduğundan beri var Şuan 3 aylık hala duruyo bu arada benim erkek kardeşimdede var hatta Şuan 20 yaşında bi sorun yok onda hatta biz ona zeytin diyoruz ☺️😃 zeytinleri var popolarında miniklerimizin
Ayvaaaaa Enise benim kızımda da poposu mor birinci aydan itibaren, doktora sordum doğrudüzgün bile bakmadan bize de doğum lekesi dedi anlamadım canım bende 🙄
_Rukayye Enise Ben internette bir yazı okumuştum dikkat edin bu morluk ciddi bir şey olabilir diye.. Nerde gördüm hatırlamıyorum nette bir bakın isterseniz