Papatyaseverr SydNhr eşim mavi ben kahverengi bebeğimizin gözü 4. Ayına kadar maviydi yani bildiğimiz maviydi sonra koyulaşarak elaya döndü hala kenarları mavi gibi ama mavi değil 8 aylığız
mom20 SydNhr ilk başlarda griydi sonra bi yeşil gibi oldu şuan tam oturdu heralde kahverengi standart 🤣
Yavuzuannesi2012 SydNhr oğlumun doğduğunda göz rengi griydi. Benim gözüm kahverengi, eşiminki ela. 2 aydan sonra mavi oldu. Şimdi masmavi. Hatta saçları doğduğunda siyahtı. Sıfıra vurduk. Sapsarı çıktı.
Wolverine SydNhr doğduğunda açık maviye yakındı 4-5 aylık olunca yeşile doğdu döndü şuan 8 aylık ve gri-yesil- mavi arasında bir renk. Ne giyerse ona yakın oluyo. Ne olacak biz de bekliyoruz
Bilcans SydNhr bunu ben de çok merak ediyorum. Eşimle gözlerimiz kahverengi. Dedeler Büyükanneler ve dayısı Da kahverengi. Oğlum 9 yaşında yeşil gözlü. Kızım şu an 4 aylık mavi renk değişmez inş 😂 nasıl renkli oldu Bu çocuklar hala anlamadık
Hafsas Benm gozlerm kahverengi esiminkiler yesil kizimnda 7.aya kadr yesildi smdi 1 yasnda acik kahve gbi kenarlari grimsi degisik artk degisir mi acik kahve mi olr blmiyorum 🤷♀️
busraaa01 SydNhr Oğlumun doğduğunda lacivertti sonra maviye döndü zamanla şuan 9 aylık ve hala mavişş😊💙
bjkesra1903 SydNhr doğduğunda koyu maviydi şu an iç kısımları yeşil dış kısımları mavi ve giydiği şeylerin rengine göre göz rengi değişiyor. 4. Ayda oturdu göz rengi 1 aylıkken böyle koyuydu Bir de 6. Aydaki haline bakın
Mommy0609 Bende ela gözlüyüm eşim kahverengi kızım doğduğunda lacivertti gözleri şimdi açıldı biraz ama hala koyu renk üst göz halkası mavi 2 aylığız şuan gözleri renkli olurmu sizce anneler kayınvalidem siyah olur boşuna ümitlenmeyin diyip duruyo son heves bükücü 😑
1Ezoo Benim gozlerim yesil babasinin kahverengi oglumun da gozleri 1 yasina kadar yemyesildi 1 yasindan sonra ela oldu yine degisir mi bilmiyorum
TomrisUmay SydNhr benim açık yeşil , eşimin kahve gözleri. Kızımızınki açık mavi, doğduğunda lacivertti, ama lacivertinin etrafı açık mavimsi grimsiydi. Gün geçtikçe açıldı 6.5 aylık şuan ☺️
Baloglum93 SydNhr benim oğlum mavi si gri gibiydi gözleri şuan 9 aylık yeşil açık kahve gibi bişeye döndü