Freshmomy Herkese merhaba ben sezeryanla doğum yaptım 2 ay 8 gün oldu 16 kilo aldım toplamda dogumdan 3 gün sonra 10 kilosu gitti amma velakin yüzüklerim olmuyor ayakkabilarım sıkıyor adette olmadim daha ne zaman yüzüklerimi takabilirim
CinarinAnnesiii Freshmomy benimde 3 ay 20 günlük oldu bebeğim benimde ne yuzuklerim ne ayakkabilarim oluyor duyduğum kadarıyla el ve ayaklarda büyüme kaliyormus
elifiii Freshmomy bol bol su için ve bebeğiniz henüz küçük oldugu için bol uyur. Günün 40-60 dk sını evde beya dısarıda hafif kısa yürüyüşler yapın. Sabahları kuru fırça ile ayaklarınızdan baslayarak dairel hareketlerle kuru fırçalama yapabilirsiniz.banyoda en son soguk suyla bir şoklama da iyi hissettirir. Regl olduktan sonra ben 3-4 kg ödemim gitmişti. Ama acele etmeyin henüz cok yeni dogum yapmıssınız. Ben 10. ayda regl olmuştum.
eeannesi Freshmomy canm sezeryenle olduysan 6 ayda anca naca verirsin bol bol su iç yuruyuş yap şeker içeriklerden yağlı yemeklerden kaçın az yemeklerine dikkat etsen verirsin bide beyaz ekmek yeme yesende yarım ekmegin yarısını ye siyah ekmek olsa onunda yarısını yiye bilirsin esas yemeklerine dikkat edcen bol bolda yürüyüş yapsan 2 buçuk ayda zaten 4 kilo verirsin çabucak vere biliyormusun kilo vermek isteyince bende mesala çabuk alırım çabukta veririm ondan sordum.
elifiii Freshmomy ayaklardaki büyüme evet ama parmaklardaki yüzük olayı ödemden. Kalıcılık gibi birşey sanmıyorum.
kaganege Ödem toplamıs sanırım vücudunuz su tüketiminin arttırın,tuz,ekmek,pilav, makarna gibi karbonhidratları çıkarın 1 haftaya şikayetleriniz azalır