hmyrayrli123 Hanımlar biz 4 aylık olduk . Sizde durumlar nasıl. Şuanlik bizde bi sıkıntı yok anne sütü çok az aliyor sütüm olmadığı için mama ile besleniyor . Ama doktorumuz başlatmadı ek gıdaya daha erken olduğunu söyledi .Umarım 4. atak dönemimiz kolay geçer zorlanmayiz. Sizler atak dönemini nasıl atlattınız fikirlerinizi alabilirmiyim acaba 😍🌹Şimdiden teşekkür ederim…
mrv5556 hmyrayrli123 4 ay 5 gunluk olduk bugun aşımızı da yaptık cok sukur haftaya da sunnet olucam inşallah oğluşum. 4 ay atak donemini baya Bi zorlu atlattık gibi bişey tamda duzelmedi ama gececek ınşallah sunnet de olsun uyku duzenli olusturucam yavas yavas hayırlısıyla
incognito hmyrayrli123 haftaya 4 aylık olacak, anne sütü ile devam ediyoruz, atak kolay geçmiyor hala bitmesine 24 gün var. Huysuz sürekli, ilgi ister halde. Kızım henüz dönmeye başlamadı, karın üstünde sürekli egzersiz yapıyoruz. Sizinki dönüyor mu?
Ozgu77 Ne kadar mama veriyorsunuz acaba kaç ssatte bir biz dört aylığız bir hafta öncesine kadar sadece anne sütü alıyodu ama meme reddi vardı mamaya başlattı doktor 3 öğün memeyi iyice reddetmeye başladı aç kalıyo olabilir mi acaba
hmyrayrli123 Ozgu77 Biz iki aydan beri kullanıyoruz sabah öğlen akşam yatmadan önce mutlaka mama aliyor ama bu saatler arasında ac kaldığı zamanlarda yine içiyor . 120 cc içiyor. 4 yada 5 saat arayla canım
Ozgu77 hmyrayrli123 anladım çok teşekkürler bizede sabah öğle akşam 120 cc dedi aralarda emzirmeye çalışıyorum ama emiyomu emin olamıyorum ağlıyo hemen inşallah doyuyodur🤷🏻♀️
Yusuf20 Atak dönemi öyle zordu ki aşı sonrası hemen oldu herşeye ağlıyor meme reddi oldu sağıp verdim sütümü…gece 2 lerde yarımsatte bir gece kalkardı yere oturtmaz sürekli ağlama hali olurdu
hmyrayrli123 incognito Atak dönemini nasıl hesapliyoruz. Yok bizimkide dönmüyor . Başını felan kaldırıyor yastigindan oturup dik durmaya çalışıyor . Ağzı hep dolu biseyler konuşuyor bizimle ilgi alaka istiyor eli hep ağzında biz yemek yedikçe ağzımıza bakıyor 😂😂
incognito hmyrayrli123 aynı durumdayız. Uzun süredir kalkmak istiyor, cumartesi günü doktor randevumuz var. Destekli oturtun demesini iple çekiyorum. Atak konusu için de mutlu haftalar diye app var ben onu kullanıyorum. Aşağıdaki siteden de bakabilirsiniz. atak hesaplanırken anne karnında 40 haftayı doldurduğu tarihi seçmeniz gerekiyor. https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/
Asel_k_11 Benim kızımda bugün 4 aylık oldu hiç durmuyor kendi kendine söyleniyor bağırıyor ağlıyor uyumuyor en fazla yarım saat kollarım koptu bu atak mı yani daha önceden böyle şeyler yoktu benim 2 yeğenim var onlarda böyle atak filan olmadı
hmyrayrli123 Asel_k_11 Bazı bebekler duyduğum kadarıyla atak dönemini hafif geçiriyor ama kime sorsam hep zor diyorlar