emine94 Arkadaşlar merhaba bebeğim 7 aylık son günlerde başını hızlı bir şekilde sağa sola sallıyor oyun olarak mı yapıyor yoksa başka bir durum mu sizce
Aysunikra emine94 ya benim kızımda yapiyo 7aylik şu an sağa sola değilde yukarı aşağı saliyo bnde dedim acaba niye böyle yapıyor biseymi var die biz onla oynarken sürekli yaparız ondan galiba çünkü yanına doğru gidince sevinince falan yapıyo uzaktan gülünce falan yapıyo demeki normal bişey çünkü ben onla oynarken konusrken sürekli yaparım demeki oda ondan yapiyo🥰🕊️
emine94 canoglum_ çok sık yapmaya başladı ama oyun oynarken yada kucakta gezerken de yapıyor anlam veremedim
Luisluis Benim kızım da yapıyor aşağı yukarı ve sağa sola yapıyor,ama babası oyun oynarken ona yaptığı için öğrendiğini düşünüyorum.anlastik mi diyoruz kafa sallıyor.onun dışında da aklına geldikçe yapiyor
emine94 Luisluis anladım bende acaba boynu falan mı ağrıyor yada birşeyden rahatsız mı diye düşünmüştüm bu aralar extra huysuz çünkü o zaman genelde bebekler yapıyor demekki böyle sizin kızınız kaç aylık
emine94 Aysunikra bu aylarda normal o zaman benim oğlum nerden öğrendi hiç bilmiyorum yada ben yaptım farkında olmadan çok çabuk kapıyorlar herşeyi hızlı yapınca korktum bende aman birşey olmasında Teşekkür ederim 😊