Byzmlk Merhaba tatlı anneler :) Benim sorum gece emzirmesi ile ilgiliydi. Bebeğinizi gece kaç saat ara ile emziriyorsunuz acaba ?
aygulusoy Byzmlk 2 ay iki saatte bir emzirdim ben uyandırmasam bile artık 2. ayın sonlarına doğru kendisi uyanıyordu. Şu an 4 buçuk aylık ne zaman uyansa o zaman emziriyorum. Bazen iki saat oluyor bazen 3-4 saat uyuyor
deletedmom01 Byzmlk 2 ay 18 günlük kendi kalkıyor ben kaldırmıyorum o da zaten bu aralar 3 saati geçmiyor kalkıyor sürekli emziriyorum
Pinkoloji Byzmlk bebeğim 79 günlük. Geceleri 3 saatte bir yada 2 saatte bir emziriyorum. Fakat bazen uyanmıyor emmek istemiyor memeyi verdiğimde zorlamıyorum bende ona bırakıyorum.
Byzmlk aygulusoy Benim bebeğim de 2. Ayına yaklaştı 3 saatte bir emziriyorum. Bazı zamanlar gece kalkmıyor. Diyorum acaba kalkmasını mi beklesem
Byzmlk Byzmlk En fazla 4 saat beklemek lazım. 4 saat geçtikten sonra emmedigi durumda kan şekeri düşer uykuya meyilli olur. O zaman uyandırması daha zorlaşır.
Byzmlk deletedmom01 Benim bebegim de aynı şekilde. 3 saatdolunca kendiliğinden uyanıyor artık alıştı.