medine02 arkadaşlar bebeğim 6 ay 14 günlük ne vereceğimi bilemiyorum ek gida icin armut püresi verdim yoğurt verdim başka ne verebilirim acaba bide ne aralıklarla vermeliyim sizce aynı zamanda emziriyorum
bitterdelisi24 medine02 arama kısmına ek gıda yazın bence orda bırsuru yorum var tarıf var .. hergun boyle kac tane post acılıyor hergun cevap yazan bı sure sonra yazmıyo bende dahil☺️☺️
Gulten20 medine02 merhaba, öğlenleri sebze çorbası içiriyordum ben sabahları yumurta sarısı peynir veriyordum. Keçi sütlü bisküvi aldım onu veriyordum. Yoğurt elma muz armut verdim.sabah kahvaltı öğlen çorba akşama doğru yoğurt veya meyve suyu verdim.
Cgdmltr93 medine02 önce patates kabak havuç brokoli balkabağı yoğurt… Bunları verebilirsin.önce sebze ver ki sonra seçici olmasın. Meyve verirsen sonra bunları yemez. Muz avakado karışımı. Elma armut . Elma muz karışımı. Birsürü seçenek var. Önce tek tek sonra karıştırarak verebilirsiniz
angelgirlSs 3 gün ara ile deneyin ilk vereceğiniz besinleri alerji var mı yok mu yumurta sarısı tattırın lor peyniri tattırın
medine02 angelgirlSs yumurtayı başladım kayısı kıvamında yoğurtla karıştırıp verdim bakalim 3 gün boyle deneyeceğim insallh alerji yapmaz